Pawel Olkowski: 'Umarım Gençlerbirliği maçında puan ya da puanlar alırız'

Gaziantep FK antrenman görüntüleri
20 Dakika Rektör Basın Mensupları 

-Pawel Olkowski'nin açıklamaları

- Pawel Olkowski: "Umarım Gençlerbirliği maçında puan ya da puanlar alırız"- Gaziantep FK'nın defans oyuncusu Pawel Olkowski:- "Her maçı birer birer değerlendirmek lazım" GAZİANTEP

- Gaziantep Futbol Kulübü futbolcusu Pawel Olkowski, Gençlerbirliği maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Umarım Gençlerbirliği maçında puan ya da puanlar alırız” dedi.
Gaziantep Futbol Kulübü, cuma günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 29 yaşındaki Polonyalı savunmacı Pawel Olkowski, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. “Umarım Gençlerbirliği maçında puan ya da puanlar alırız” Gençlerbirliği maçından puan ya da puanlar almak istediklerini belirten Pawel Olkowski, “Ankara’da belki de benim için ikinci bir şans olacak. Ama önemli olan bu değil. Önemli olan bizim maçı kazanmamız gerektiği. Bir takım hedefe ulaşmak için sadece 11 oyuncu gerekmiyor. 11 oyuncudan fazlası gerekiyor. Biz de umarım Gençlerbirliği maçında puan ya da puanlar alırız. Tek hedefimiz bu. Çünkü sezon çok uzun ve takımın her şekilde bütün oyunculara ihtiyacı var” ifadelerini kullandı. “Her zaman önümüzdeki maça odaklanmalıyız” Takımın sezon hedefleri konusunda da değerlendirmelerde bulunan Olkowski, hedeflerine maç maç bakarak ulaşmak istediklerini vurgulayarak, “Bence bizim her zaman önümüzdeki maça odaklanmamız lazım. Sezonu tamamen düşünmeyi doğru bulmuyorum. Her maçı birer birer değerlendirmek lazım, her zaman önümüzdeki ilk maça konsantre olmamız gerekiyor. O yüzden her hafta önümüzdeki maçı düşünerek gitmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman çift kale maçla son buldu.
20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
22 Ocak 2020 Çarşamba günü yayınlandı