Olcay Şahan, Beyaz Futbol'a konuştu

Beşiktaş'ın milli yıldızı Olcay Şahan, ilk yarıdaki performanslarını Beyaz Futbol mikrofonlarına değerlendirdi.
Olcay Şahan Beşiktaş Beyaz Futbol 


Beşiktaş'ın ilk yarıdaki futbolu herkesten övgüler alırken Olcay uçadıklarını söyleyerek ' Beşiktaş uçuyor deniliyor. Am biz iyi gitmiyoruz şuan iyi gidiyor olsak aradaki puan farkı 10 olurdu. Fenerbahçe'Denm 1 puan öndeyiz bu demek oluyor ki biz normal futbol oynuyoruz. Türkiye'nin en iyi futbolu oynuyoruz çünkü Türkiye'nin en iyi takımı biziz.' dedi.

AHMET ÇAKAR'A GÖNDERME

Ahmet Çakar'ın Beşiktaş - Galatasaray maçı için kullandığı 'Derbicik' yorumuda değinen Şahan 'Yan sanayi derbisi diyordu, birine de derbicik diyordu. Bir daha ki Fenerbahçe - Galatasaray maçına ne diyecek merak ediyorum.' diye konuştu.

'RASİM HAVLUYU ERKEN ATTI'

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol stüdyolarında Galatasaray'ı kast ederek havlu atmasını değerlendiren Olcay 'Futbolda havlu hiçbir zaman erken atılmaz. Sonuçta 3 puanlı bir süreçteyiz. Geçen sezon hatırlıyorum ki 7 ya da 9 puan fark vardı. Ama iki takım bizim üzerimizde ligi bitirdi' dedi.

AHMET ÇAKAR'IN 41 DİKİŞ BÜYÜSÜ

Ahmet Çakar'ın gündeme getirdiği 41 dikiş büyüsünü de unutmayan Şahan ' 41gol attık diye şampiyon olmayacaksak, buyusun gelsin bilardo oynayalım. O yenerse şampiyon olmayacağız demektir. Ahmet hocayı yenerim' ifadelerini kullandı.

'OĞUZHAN TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ'

Bu sezon Beşiktaş'ta oynadığı futbolla tam not alan Oğuzhan Özyakup'u da öven Olcay Şahan, Oğuzhan'ın Türkiye'nin en iyisi olduğunu söyledi.
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
11 Ocak 2016 Pazartesi günü yayınlandı