Nihat Doğan'ı hakem sahadan attı!

İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Büyükderespor ' un teknik direktörlüğünü yapan ve Sarıyer temsilcisinin başında çıktığı 3 maçta 5 puan kazanan ünlü şarkıcı Nihat Doğan yenilgiyle tanıştı. Ligde kalma mücadelesi veren Büyükderespor deplasmanda Zeytinburnu Irmakspor ' a 8-5 mağlup olurken Doğan döneminin ilk yenilgisini aldı. Maçlardaki heyecanlı tavırlarıyla dikkat çeken Doğan ise maçın 13. dakikasında takımı 3-0 yenik durumdayken hakem tarafından sahadan atıldı.
Alişan Kerem Alışık Futbol Sporu Mahmut Tuncer Gaziantepspor 


Kursa başvurmadı

Müsabakanın 13. dakikasında Hakem Selahattin Vulaş, Nihat Doğan ' ın yardımcı hakeme yoğun bir şekilde itiraz etmesi üzerine oyunu durdurdu ve ünlü sanatçının yanına giderek “Hocam itirazlarınızda ölçüyü abartmayınız ' ' dedi. Nihat Doğan, hakem arkasını döner dönmez “Atabiliyorsan at!” deyince Hakem Nihat Doğan ' ı 13. dakikada tribüne gönderdi.
Öte yandan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi tarafından önümüzdeki günlerde Albayrak Stadı ' nda düzenlecek olan antrenörlük kursu için Futbol Federasyonu tarafından derneğe gönderilen 30 kişilik kursiyer listesinde Nihat Doğan ' ın adının bulunmadığı öğrenildi.
Bu da, resmi olarak Büyükderespor ' un sportif direktörü olan ünlü şarkıcının sahada yönetici kartıyla takımını yönetmeye devam edeceği anlamına geliyor.
Türkiye ' de sanatçıların futbolla ilişkisi Nihat Doğan ' la başlamadı elbette. Kerem Alışık zamanında 3. Lig ' de Dikilitaşspor ' da kaptan olarak sahaya çıkmış bir isim... Gerçek ismi Serkan Burak Tektaş olan şarkıcı Alişan , Edirne Osmanlıspor ve İstanbul Halil Rıfat Paşaspor ' da oynadı. Ünlü türkücülerden Mahmut Tuncer Şanlıurfaspor, Mustafa Uğur ise Gaziantepspor ' da forma giydi. Bir diğer ünlü şarkıcı ' Çılgın Sedat ' ise 35 yaşında profesyonel olarak 2008-2009 sezonunda kısa bir süre 3. Lig ekibi Zeytinburnuspor için ter döktü.
Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
13 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı