Murat Kelkitlioğlu'ndan Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na sert sözler

Türkiye – Kazakistan karılaşmasına maç öncesi ve sonrası yaşanan olaylar damga vurdu. Karşılaşma başlamadan ısınma hareketleri için sahaya çıkan Volkan Demirel, kendisine küfür edildiğini iddia ederek stadı terk etti. Karşılaşmada yer almayan Volkan'ın Fatih Terim'in çabaları sayesinde stada geri döndüğü öğrenildi. Maç bitiminde Volkan'ı görüntülemek isteyen basın mensuplarına güvenlik görevlilerin sert müdahalesi ise gerginlik yarattı.
Emre Belözoğlu Güneş Gazetesi Volkan Demirel A Milli Futbol Takımı Kazakistan 


“HÜKMEN MAĞLUP OLABİLİRDİK”
Yaşanan olaylarla ilgili son değerlendirme Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu'dan geldi. 360 TV'de canlı yayın konuğu olan Kelkitlioğlu, Volkan Demirel'in stadı terk etmesinin hükmen mağlubiyete kadar sonuç doğurabileceğini söyledi. Fatih Terim'in çabaları sayesinde hem milli takımın hem de Volkan'ın cezadan kurtulduğuna dikkat çeken Kelkitlioğlu, sözlerinin devamında maç sonrası çıkan olaylara değindi.

“BUNUN SONU CİNAYET”

Kelkitlioğlu, şöyle konuştu: Volkan, Emre'yi arıyor. Emre bir orduyla birlikte geri dönüyor ve gördüğümüz arbede yaşanıyor. Ben inanamıyorum. Özel güvenliğin yere düşen bir gazetecinin kafasına vurabilecek kadar gaddar olmalarını kabul etmek mümkün değil. Bütün bunları ben Emre'ye sormak isterim: Düşman kuvvetlerin içine girermiş gibi neden bu arkadaşlarla geldin oraya? Fenerbahçeliler kızmasın ama Volkan ve Emre'nin olduğu her yerde olay var. Bunlar gerçekten vaka. İki ismin geçtiği konularda mutlaka olay olmuş, bunun devamı Allah korusun cinayettir.
17 Kasım 2014 Pazartesi günü yayınlandı