Minikler ve Süper Minikler Judo İl Şampiyonası - DÜZCE

- Detaylar - Düzce Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Judo Antrenörü ve Judo İl Temsilcisi Ayhan Alayıldız ile röpDÜZCE (AA) - Düzce 'nin Akçakoca ilçesinde, Düzce Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü tarafından Minikler ve Süper minikler Judo Şampiyonası il birinciliği müsabakası gerçekleştirildi.
Akçakoca Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda, 7 - 9 yaş arası 150 sporcu katıldı.
Judo Antrenörü ve Judo İl Temsilcisi Ayhan Alayıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Düzce ilinde minikler ve süper minikler il birinciliği müsabakaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çilimli ve Akçakoca ilçelerinden 150 sporcu katıldığını belirten Alayıldız, şöyle konuştu:" Düzce genelinde judo sporuna erken yaşlarda giren ve ter döken çocuklarımız bugün burada. Çocuklarımızın kaynaşması ve gelişmesi için bu gibi müsabakalar çok önemlidir. İleri ki tarihlerde yapacağımız bölge müsabakaları, Türkiye şampiyonaları referans olması amacıyla böyle bir müsabaka gerçekleştirdik. Müsabakalar sonucunda dereceye girenler il birincisi olacak."Alayıldız, Amaçların bölge ve Türkiye Şampiyonlarına katılmak olduğunu belirterek, "Bu turnuvalarda birinci gelenleri Bölge müsabakası ve Türkiye Şampiyonası göndereceğiz. Bu müsabakalar turnuvalar için referans olacak." diye konuştu.
Alayıldız, amaçlarından biride çocuklarla velilerin kaynaşması olduğunu sözlerine ekledi.
Referans Muhabir Şampiyon 

20 Ekim 2018 Cumartesi günü yayınlandı