Medical Park Antalyaspor 1 : 3 Gençlerbirliği

Spor Toto Kupası B Grubu son haftasında Medical Park Antalyaspor kendi sahasında Gençlerbirliği ' ne 3-1 mağlup oldu.
Uğur İnceman Gençlerbirliği Spor Toto Antalyaspor 


Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Antrenörü Şenol Fidan, Spor Toto Kupası ' na oyuncularını motive etmekte zorlandığını belirterek, “Hedefimiz son maçı kazanarak, grubu lider bitirmekti. Ama olmadı. Ligde sıralama şekillendikten sonra ' Bahar Kupası ' nda oyuncuları motive etmek çok zor” dedi.

Kırmızı-beyazlı oyuncu Sinan Kaloğlu, mağlubiyet için üzüldüklerini ve turnuvanın kendisi adına iyi geçtiğini belirtirken, Uğur İnceman ise sezon boyunca ilk sekizde yer almak istemelerine rağmen, bir türlü istenen performansı yakalayamadığını kaydetti.

Kupa genelinde gençlere forma şansı verdiğini belirten Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, “İki taraf içinde önemi olmayan bir karşılaşmaydı. Bizim için amaç, gençlerin gösterdiği performanstı. Onlarda ellerinden geleni yaptı” ifadesini kullandı.

Gençlerbirliği adına iki gol kaydeden Oktay Delibalta, hava şartlarının kendilerini zorlamasına rağmen, güzel bir galibiyet aldıklarını belirtti. Mehmet Sedef ise, sezonu galibiyetle kapatmalarının iyi olduğunu ve artık gelecek için plan yapmaları gerektiğini söyledi.
14 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı