Manchester United West Ham United: 1-0 Maçın Özeti

Manchester United West Ham United: 1-0 Maçın Özeti ve Golü İzle... İlk maçta beraberliği son anda kurtaran Manchester United, tekrar maçında hata yapmayarak West Ham United'ı devirdi ve FA Kupası'nda tur atladı.
Manchester United Trabzonspor Getafe Rooney West Ham United 


FA Kupası'nda Manchester United, ilk maçta berabere kaldığı West Ham'ı bu defa mağlup ederek tur atlamayı başardı.

Maça hızlı başlayan Kırmızı Şeytanlar, henüz ilk bölüm içerisinde golü bulmayı başardılar. 9. dakikada Chicharito'nun güzel asistinde Rooney topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

21. dakikada konuk ekibin geliştirdiği atakta O'Neill'in yakaladığı fırsat golle sonuçlanmadı. 27. dakikada ev sahibi atağında Rafael'in ortasında savunma çok kritik bir müdahale topu önlemeyi başardı. İlk yarının kalan bölümlerinde rakip kaleye yüklenen Man United golü bulamayınca takımlar soyunma odasına 1-0'lık skorla gittiler.

İkinci yarıda West Ham toparlanmış göründü. 47. dakikada West Ham Diame ile bir şans yakalamak istedi ama savunma araya girdi. 49. dakikada Rafael'in ceza sahasında elle oynaması sonrasında West Ham oyuncuları penaltı beklediler fakat hakem oralı olmadı.

61. dakikada Taylor dip çizgiye doğru iyi bir şekilde hareketlendi ama kötü bir pas çıkarınca Man United savunması topu uzaklaştırdı. 74'te Diarra'nın pasında Taylor yakaladığı şansı kullanamadı.

80. dakikada Manchester United, Spence'nin ceza sahası içinde elle oynamasıyla penaltı kazandı. Fakat topun başına geçen Rooney çok kötü vurarak topu üstten auta attı. Kalan bölümlerde de gol olmayınca maç 1-0 tamamlandı.

Bu sonuçla tur atlayan taraf Manchester United oldu.

17 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı