Manchester United Real Madrid: 1-2 Maçın Özeti

Manchester United sahasında Real Madrid'i konuk etti. Cüneyt Çakır'ın yönetti maçta Real Madrid Manchester United'ı 2-1 mağlup etti. Real Madrid Manchester United'ı deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Manchester United Real Madrid maçını yöneten Cüneyt Çakır 56. dakika Manchester United futbolcusu Nani'ye kırmızı kart gösterdi. Real Madrid'in Manchester United karşısında golleri Modric ve Ronaldo'dan geldi. Manchester United'ın tek golünü ise Ramos(K.K) attı. İşte Manchester United Real Madrid maçın özeti...
Uefa Şampiyonlar Ligi Manchester United Real Madrid 


REAL MADRİD - MANCHESTER UNİTED: 1-1 MAÇ ÖZETİ



Manchester United ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 rövanşında karşı karşıya geldi. İspanya ' daki 1-1 ' in rövanşında Old Trafford ' da karşılaşan iki devin düellosundan galip ayrılan taraf 2-1 ' lik skorla Real Madrid oldu. İlk 45 dakikanın 0-0 sona ermesinin ardından ManU, 48 ' de Sergio Ramos ' un kendi kalesine attığı golle öne geçti. 56. dakikaya kadar maçı mükemmel idare eden Cüneyt Çakır, belki de bu sezonki en kritik kararını verdi.

FIFA kokartlı hakemimiz, Arbeloa ' ya yaptığı hareket sonrası ManU ' nın yıldızlarından Nani ' yi direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Bu dakikadan sonra Real Madrid oyunun hakimi oldu. Real ' in Hırvat yıldızı Modriç, 66 ' da mükemmel bir vuruşla eşitliği sağladı. 3 dakika sonra Mesut Özil ' in başlattığı atağın finalinde Cristiano Ronaldo eski takımının ağlarını sarstı. Real ' i 2-1 öne geçiren Portekizli yıldız, gol sevinci yaşamak yerine adeta tribünlerden özür diledi.

Mücadelenin son bölümlerinde heyecan zirve yaparken, bazı tartışmalı pozisyonlar daha yaşandı. Son düdüğün ardından Real Madrid, Şampiyonlar Ligi ' nde çeyrek finale çıkmanın sevincini yaşadı.

6 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı