Manchester United Newcastle United: 4-3 Maç Özeti Haberi 

Manchester United Newcastle United: 4-3 Maç Özeti ve Golleri İzle... Premier Lig'de Manchester United, üç kez geriye düşmesine rağmen Newcastle United'ı 4-3 mağlup etti. Şeytanlar'a galibiyeti getiren golü 90. dakikada Javier Hernandez kaydetti.
Barcelona Atletico Madrid Fenerbahçe Galatasaray Ronaldo 


İngiltere Premier Lig 19. Hafta mücadelesinde Manchester United, Newcastle United'ı 4-3 mağlup etmeyi başardı.

Premier Lig'de 19. hafta karşılaşmasında Manchester United ile Newcastle United, Old Trafford'da karşı karşıya geldi.

Ligdeki 15. galibiyetine ulaşan lider Manchester United puanını 46'ya yükseltti. ManU; Manchester City'nin puan kaybının ardından farkı 7'ye yükseltti. Newcastle United ise 9. yenilgisini alarak 20 puanda kaldı.

Karşılaşmanın 4. dakikasında James Perch'in golüyle 1-0 öne geçen konuk takım, 25'te Johhny Evans ile skoru eşitledi. Skorun 1-1'e gelmesinin ardından sahneye bir kez daha Evans çıktı ama bu kez kendi adına şansız bir pozisyon yaşayarak topu kendi ağlarına gönderdi. Simpson'un sert şutunda top ceza alanı içerisinde Evans'a çarptı ve top ağlarla buluştu. Bu pozisyonda; yan hakem, Cisse'nin ofsaytta bulunduğu gerekçesiyle golü iptal ederken, yardımcısıyla konuşan maçın hakemi Mike Dean golü daha sonra verdi ve konuk takım bir kez daha öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Dakikalar 58'i gösterdiğinde karşılaşmaya bir kez daha eşitlik geldi. Evra'nın ceza alanının hemen önünden çektiği sert şutta kaleci Tim Krul çaresiz kaldı ve top filelerle buluştu.

68'te Newcastle üstünlüğü Cisse ile sağladı. Sol kanattan gelişen atakta; içeriye çevrilen topu düzgün bir vuruşla ağlara gçnderen Papiss Cisse skoru 3-2'ye getirdi.

Skorda üstünlüğü yakalayan konuk takımın sevinci bu kez uzun sürmedi. Golden 3 dakika sonra Robin van Persie'nin ilk şutunda kaleci Tim Krul başarılı olurken, oluşan karambolde topla bir kez daha buluşan Hollandalı oyuncu ağları havalandırdı ve skoru eşitledi: 3-3

Skoru 3-3'e gelmesinin ardından skorda üstünlüğü ele geçirmek için yüklenen ManU, galibiyet golünü 90. dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen Manchester United atağında, ceza alanına çevrilen topa kayarak müdahalede bulunan Javier Hernandez skoru 4-3'e getirdi.

90 dakikanın ardından Manchester United, Newcastle United'ı 4-3 mağlup etti.

27 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı