Mallorca Real Madrid: 0-5 (Maçın Özeti 2012)

Mallorca Real Madrid: 0-5 Maçın Özeti ve Golleri izle...
Cristiano Ronaldo Gonzalo Higuain La Liga Ronaldo Mallorca 


İspanya La Liga 9. hafta mücadelesinde Mallorca deplasmanına konuk olan Real Madrid, sahadan 5-0'lık rahat bir galibiyetle ayrıldı. Madrid'e galibiyeti getiren golleri Higuain (8, 20), Cristiano ROnaldo (22, 73) ve Jose Callejon (90) kaydetti.

İspanya La Liga maçında Mallorca deplasmanına çıkarn Real Madrid rakibini 5-0'lık skorla darmadağın etti..

İspanya La Liga 9. hafta mücadelesinde Real Madrid, Mallorca deplasmanına konuk oldu. Mücadeleden 5-0 galip ayrılan Los Blancos, bu skorla 4. sıradaki yerini korurken Mallorca, 11. sıraya geriledi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Real Madrid, gol perdesini 8. dakikada Gonzalo Higuain ile açtı. Di Maria'nın şık pasında Mallorca savunmasına çarpan top, Higuain'in önüne düştü. Arjantinli golcü, topa bekletmeden vurarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Oyunu rakip kaleye yıkan Real Madrid, ikinci golü 22. dakikada Cristiano Ronaldo ile buldu. Higuain'in gol pasında ceza sahası içinde topla buluşan yıldız golcü, sol köşeden kaleciyi avlayarak ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

İkinci yarıda da oyunun hakimi Real Madrid oldu. Los Blancos, 70'te Higuain'le farkı 3'e çıkardı. 73. dakikada sahneye bir kez daha Cristiano Ronaldo çıktı. Yıldız golcü, Higuain'in pasında müthiş bir depar atarak topu ağlarla buluşturdu ve skoru 4-0'a getirdi. 90. dakikada Callejon, farkı 5'e çıkardı: 5-0.

Real Madrid, Mallorca karşısında aldığı bu galibiyetle 4. sıradaki yerini korurken Mallorca, 11. sıraya geriledi.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
29 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı