Kuşadası Uluslararası Golf Kulübü Hizmete Girdi

Kuşadası, ilk golf tesisine kavuştu. Kuşadası-Söke karayolu üzerinde yapımı tamamlanan Kuşadası Uluslararası Golf Kulübü, resmi açılışı gerçekleştirildi.
Kerem Al Mustafa Ayhan Türkiye Golf Federasyonu Necdet Özekmekçi Milletvekili 


Büyük ilgi gören açılış törenine Aydın Valisi Kerem Al, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, turizmciler, Türkiye Golf Federasyonu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Aydın Valisi Kerem Al, hem turizmin geliştirilmesi hem de golf sporunun yaygınlaştırılması amacıyla önemli bir tesisin hizmete girmesinden büyük memnuniyet ve gurur duyduklarını söyledi. Törende konuşan Kuşadası Golf Kulübü Genel Müdürü Şükrü Yenilmez ise tesislerinin 18 delikli uluslar arası standartlarda golf sahasına sahip olduğunu belirterek, “ Burası pga standartlarında 18 delikli uluslararası bir golf sahası. Ayrıca, hem büyüklük hem de arazi olarak bir çok avantajlara sahip bir tesisimiz var. Konaklamadan, ulaşıma kadar bir çok imkanlara sahip tesisimizin bölgemize hem turizmde hem de golf sporunda önemli artılar sağlayacağına inanıyorum“ diye konuştu.

Kuşadası Golf Kulübü ' nün açılışı nedeniyle kokteyl düzenlenirken, kokteylde bürokrat, siyaset, turizm ve iş dünyasından bir çok önlü isim bir araya geldi. Daha sonra Aydın Valisi Kerem Al tarafından kurdelası kesilen tesis resmi olarak hizmete girdi.
31 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı