Kocaman'dan Fenerbahçe Spartak Moskova Maçı Öncesi Açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve yeni transfer Milos Krasiç, Spartak Moskova maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.
Avrupa Juventus Volkan Demirel Aykut Kocaman Avrupa Ligi 


İlk sözü alan Krasiç; ' Bizim için çok zor maç olacak. Düşünüyorum ki biz çok iyi hazırlandık, ümit ediyorum ki yarın kazanacağız , bunun için, bu hedef için birlikte hareket edeceğiz ' dedi.

Krasiç, ' Geçen sene Juventus'ta az maç oynadın, bunun sıkıntısını yaşıyor musun ? sorusuna ise ' %100 hazır olduğumu söyleyemem. Fenerbahçe'de çok antrenmana çıktım, yeterince hazır olduğumu söyleyebilirim. Maça çıkacağız ve turu geçeceğimize inanıyorum. ' şeklinde cevap verdi.

Transferi için emeği geçenlere de teşekkür eden Krasiç, ' Buraya gelmemde katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Benimle çok yakından ilgilendiler. Yavaş yavaş alışıyorum. Takıma daha hızlı adapte olmam için her türlü imkan ve ilgi var burada ' diyerek sözlerini tamamladı.

Aykut Kocaman ise çok önemli bir maç arifesinde olduklarını vurgulayarak, ' Grupların kapısında çok güçlü bir takımla eşleştik. Bizim kadar turu isteyen bir takımla oynayacağız. İlk maçı 2-1 kazandılar, avantaj onlarda skor olarak....Ancak şimdi avantaj bizde, sahamızda oynayacağız.

Taraftarlarımızdan sadece destek bekliyoruz. Bir çok etken maç içerisinde sonucu etkileyebilir ama uzun süre gol yemedikçe avantajın bizde olduğunu düşünmek lazım. Her an bir gol atıp lehimize çevirebiliriz herşeyi ' diye konuştu.

KALECİ VE ALEX KONUSU

Aykut Kocaman, sakatlığı süren Volkan Demirel ve Alex'in kadroda olmayacaklarını da duyurdu.

Kocaman, ' Volkan yok. Yine kale Mert'in...Final maçı değil bu maç, Volkan'ın sağlığı daha önemli. Şampiyonlar Ligi'nde olamazsak, Avrupa Ligi'nde olacağız o yüzden daha çok maç var önümüzde.

Şu anda Alex yarınki maçın kadrosu için kafamdaki kadroda yok ama bir antrenman daha yapacağız son kararı vereceğiz. Alex'in kafasındaki karışıklık bence devam ediyor ' dedi.

TRANSFER KONUSU...
' Turu geçsek de geçmesek de transfer her zaman olabilir ' diyen Kocaman, ' Ancak transfer kolay bir iş değil. Bir çok unsurun bir araya gelmesi gerekiyor. Transfer olmazsa da ben bu kadronun arkasındayım, bu takıma güveniyorum. Bunu her zaman söylüyorum. Yeni transferler biraz daha form tuttuklarında, biraz daha birbirlerine alıştıklarında çok iyi olacaklar ' şeklinde konuştu...
29 Ağustos 2012 Çarşamba günü yayınlandı