Kızlar Futbolda Kıyasıya Yarıştı

Muğla ' nın Milas ilçesinde 90 kız öğrenci futbol turnuvasında ter döktü.Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon takımlar belli oldu.
Emniyet Müdürü Yıldıray Çınar Bahattin Atçı Polis Memuru Emniyet Müdürlüğü 

İlk kez kız futbol takımların da yer aldığı turnuvada son maçın 0-0 berabere bitmesiyle, daha önceden avantaj elde eden 10/B sınıfı şampiyon oldu. Erkek takımlarında da 11/A sınıfı şampiyon olmayı başardı.

12 erkek ve 9 kız takımının katıldığı turnuva karşılaşmaları, büyük çekişmeye sahne oldu.27 Nisan'da başlayan kız futbol takımı ilk karşılaşmalarının başlangıç vuruşunu Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aşık yaptı.Karşılaşmalarda hakem olarak Beden Eğitimi Öğretmeni Şuheda Ulusoy, Fizik Öğretmeni Yıldıray Çınar, Spor Akademisi Mezunu Polis Memuru Serhat Ulusoy ve Müzik Öğretmeni Lütfi Matur görev yaptı.

İlk maçların eleme usulü, ikinci maçların da lig usulü yapılacağı turnuvanın son karşılaşmalarına Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aşık, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Protokol üyeleri, turnuvada derece kazanan takımların oyuncularına madalya ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sağlanan hediyeler verildi.

20 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı