Kaynaşlı Otokros Yarışları - DÜZCE

- Drone, gopro ve yerden yarış detayları - ESOK Başkanı Nevzat Aslan'ın konuşmasıTürkiye Otokros Şampiyonası - Kaynaşlı Otokros Yarışları Düzce 'de start aldıDÜZCE (AA) - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Kaynaşlı Otokros Yarışları başladı.
Düzce Valiliği ve Belediyesi ile Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Belediyesi'nin katkılarıyla Kaynaşlı Otokros Pisti'ndeki yarışlara 19 araç katıldı.
Türkiye'nin çeşitli illerinden mücadele yarışmacılar, ilk günde 5 kilometrelik alanı 4 kez turlayarak en kısa sürede yarışı tamamlamaya çalıştı.Kurallar gereği finale katılacak sürücülerin, 2018 yılı içinde en az üç mahalli otokros yarışına katılmaları ve kategorilerinde ilk beşe girmeleri gerekiyor.ESOK Başkanı Nevzat Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışların oldukça heyecanlı geçtiğini ve birbirinden çetin mücadelelerin yaşandığı söyledi.

Kaynaşlı Otokros Pisti'nin Türkiye'deki en iyi pistlerden biri olduğuna değinen Aslan, "Burada yarışmak keyif veriyor. Yarışlarda dereceye giren sürücüler Türkiye Otokros Şampiyonası finaline yükselecek. Dereceye girmek için yoğun çaba veriyorlar. 19 yarışmacımız var ve toz duman içerisinde mücadele sürüyor." diye konuştu.
Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın 6. ayak yarışları da yarın aynı pistte koşulacak.
Yarış Dera Muhabir Kros Yarışı Gori 

3 Kasım 2018 Cumartesi günü yayınlandı