Oto yıkamacılarda 'Korona' yoğunluğu

araç süpürülürken ve hava tutulurken farklı açılardan genel ve yakın plan görüntü
Yakın Plan Uttu 

-araç yıkanırken farklı açılardan genel ve yakın plan görüntü
-araç köpüklenirken ve fırçalanırken farklı açılardan genel ve yakın plan görüntü
-paspaslar yıkanırken genel ve yakın plan görüntü
-Emine Karabulut ile Röp.
-kapıda oluşan sıradan farklı açılardan görüntü
-araç dezenfekte edilirken farklı açılardan yakın ve genel plan görüntü
-Mehmet Çelik ile Röp.

( DENİZLİ )- Oto yıkamacılarda Korona virüs mesaisi DENİZLİ

- Türkiye’de görülen Korona virüsü vakalarının ardından birçok vatandaş oto yıkamacıların yolunu tuttu. Araçları yıkamanın yanında dezenfekte işlemi de yapan oto yıkamacılarda yoğunluk yüzde 30 arttığı öğrenildi. Dünya üzerinde yaklaşık 120 ülkede görülen ve ölüm ile neticelenen Korona virüsü oto yıkamacıları sevindirdi. Türkiye’de Korona virüsünün görülmesi üzerine alınan tedbirlere ek olarak kendi tedbirlerini alan vatandaşlar araçlarını alarak oto yıkamacıların yolunu tuttu. Korona virüsüne karşı bir çok alanda yapılan dezenfekte işlemlerini araçlarında uygulamak isteyenler oto yıkamacıların önünde sıra oluşturdu. Oto yıkamacılar müşterilerinin iç dış yıkamanın yanı sıra dezenfektasyon işleminin de yapılmasını hatta dezenfektasyon işlemi yapılma şartıyla araçlarını yıkamaya verdiklerini söyledi.

Korona virüsünden sonra müşterilerin dezenfektasyon istediklerini söyleyen oto yıkamacı Emine Karabulut, “Korona virüsü vakalarından sonra müşterilerimiz araba yıkatmaya devam ediyorlar. Artı olarak da korona virüsü durumlarından ötürü biz farklı olarak dezenfekte yapıyoruz. Müşterilerimiz hem araba yıkatmaya geliyorlar hem de dezenfekte yaptırmaya geliyorlar” dedi.
Korona virüsü sebebiyle araçlarını dezenfekte ettirmeye gelen Mehmet Çelik, “Taşımacılık işiyle uğraşıyoruz. O yüzden malum ülkemizde korona virüsünden dolayı araçlarımızı daha sık yıkamayı ve dezenfekte ettirmeye çalışıyoruz. O yüzden yıkamacıların yolunu tuttuk, buradayız. Araçlarımızı dezenfekte ettirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yakın Plan Hakkında
Geç saatlere kadar, büyük emekler sarf edilerek çekilen dizilerin kamera arkası görüntüleri, setlerin günlük çalışma tempoları, oyuncular, yapımcılar ve senaristlerle çok özel röportajlar Yakın Plan ile evlerinize geliyor… Başarılı ve güzel sunucu Esra Balamir ile bu eğlenceli ve keyifli serüveni sakın kaçırmayın! Yakın Plan, her Cumartesi saat 23:00'de Beyaz TV’de…...
devamı
19 Mart 2020 Perşembe günü yayınlandı