'Kasımpaşa'yı eli boş gönderip tur atlamak istiyoruz' - ÇORUM

"Kasımpaşa'yı eli boş gönderip tur atlamak istiyoruz" - ÇORUM - Yeni Çorum spor'un antrenmanından görüntüler - Kulüp Başkanı Fatih Özcan'ın açıklaması ve detay görüntüler"Kasımpaşa'yı eli boş gönderip tur atlamak istiyoruz" - TFF 2. Lig takımlarından Yeni Çorum spor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 24 Eylül Salı günü Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'yı konuk edecek - Yeni Çorum spor Kulübü Başkanı Fatih Özcan: - "Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa'yı Çorum 'da ağırlamak bizi son derece memnun edecek. Kendilerini en iyi şekilde, Çorum luya, Çorum spor'a yakışacak şekilde bir misafirperverlikle ağırlayıp, inşallah elleri boş bir şekilde göndererek tur atlayan taraf olmak istiyoruz"ÇORUM (AA) - TFF 2. Lig takımlarından Yeni Çorum spor'un kulüp başkanı Fatih Özcan, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa karşısında tur atlayan taraf olmak istediklerini bildirdi.Özcan, Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir Süper Lig ekibiyle eşleşmekten mutlu olduklarını söyledi.

Kupada oynayacakları Kasımpaşa maçından önce 2. Lig'de Sancaktepe ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Özcan, "Kasımpaşa maçından önce hafta sonu oynayacağımız Sancaktepe maçı, şu an bizim için daha önem arz ediyor. Tekrar çıkış yakalayabilmek adına zor bir deplasmana gidiyoruz. Oradan alacağımız puan veya puanlardan sonra içeride Kasımpaşa’yı ağırlayacağız." diye konuştu.
Ligin en genç yaş ortalamasına sahip takımlarından biri olduklarına dikkati çeken Özcan, "Ligde, 23 yaş ortalamasıyla oynayan bir kulübüz. Genç yaşta oynayan ve Türkiye'nin izlemesini istediğimiz birkaç oyuncumuz var; özellikle 20 yaşındaki kaleci Onur Tekin, forvet Kıvanç Kaya ve sağ açığımız Kerem Pala. İnşallah Kasımpaşa maçında hocamızın da şans vermesi durumunda tüm Türkiye bu yetenekleri izleyecek." ifadelerini kullandı.Kasımpaşa maçını heyecanla beklediklerini dile getiren Özcan, şunları kaydetti:"Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa'yı Çorum 'da ağırlamak bizi son derece memnun edecek. Kendilerini en iyi şekilde, Çorum luya, Çorum spor'a yakışacak şekilde bir misafirperverlikle ağırlayıp, inşallah elleri boş bir şekilde göndererek tur atlayan taraf olmak istiyoruz. Çorum spor taraftarları da inşallah kısa yıllar içerisinde bu tür Süper Lig ekiplerini çokça izleyecekler. Çünkü bizim hedefimiz ve vizyonumuz Çorum spor'un bir an önce Süper Lig'deki yerini alması. Tarihinde bu hiç olmadı ama bizim bir an önce oraya çıkmamız gerekiyor. Çok ciddi sponsorlarımız var. Onların da verdiği destekle çok kısa sürede Süper Lig takımlarını bu memlekete izleteceğimizi düşünüyoruz."Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Yeni Çorum spor ile Kasımpaşa arasındaki tek maç eleme usulüne göre oynayacak karşılaşma, 24 Eylül Salı saat 13.00'te Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda yapılacak.
Hafta Sonu Pons Bild Allah Kulüp Başkanı 

19 Eylül 2019 Perşembe günü yayınlandı