Kasımpaşa 3 : 3 Bucaspor

Bank Asya 1. Lig ' in son haftasında sahasında Kasımpaşa ' yı ağırlayan Bucaspor sahadan 3-3 berabere ayrıldı.Maç sonrasında açıklamalar yapan Bucaspor Teknik Direktörü Sait kara Fırtınalar, Anneler günü olması sebebiyle tüm annelerin Anneler gününü kutlayarak, “Galibiyet hediye etmek istiyorduk. Ama karsımızda güçlü Kasımpaşa vardı. 95 ' li oyuncularımızı a takıma çıkardık. Oyuncularımızı kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Buna rağmen ligi 43 puanla bitirmek hakikaten önemli. Oyuncuları tebrik ediyorum” dedi.
Bank Asya Bucaspor Son Dizisi 


Bucasporlu oyuncu Zekeriya Kacaroğlu, oyuna iyi başladıklarını belirtirken, “Kasımpaşa kaliteli ve tecrübeli takım. Bize geline genç ve altyapıdan gelen bir kadroyuz. Elimizden geleni yaptık. Skor istediğimiz skor değildi ama iyi oynadık” şeklinde konuştu.

Bucasporlu genç oyuncusu Akın Açık ise, ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, “Son dakika golleri ile tecrübesizliğimizden maçta berabere kaldık. Önümüzdeki sene daha iyi hazırlanıp daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa takımının tecrübeli çalıştırıcısı Metin Diyadin ise, kariyerinde ilk defa iddiasız bir maça çıktığını dile getirerek, “Gönül isterdi bu maçı şampiyonluk için oynayalım. İlk defa kariyerimde iddiasız maç oynadık. Talihsizlik Play - Off ' a giderken sakat oyuncumuz var artık. Play-Off ' ta neyin ne olacağı belli olmuyor. Lige gelmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kasımpaşalı oyuncu Adem Büyük, maçın zor geçeceğini bildiklerini dile getirerek, “Rakip tecrübesizdi. Ama yetenekliydi. Şahin ve Volkan sakatlığı bizi üzdü. Önümüzde Play-Off maçları var. Maçları alıp kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Kasımpaşa ' nın tecrübeli oyuncusu Ertaç Özbir de, “Bucaspor çok genç bir takım. Ama maç zor geçti. Bu maçı geçip Play-Off maçlarına geçmek istiyoruz. En iyi şekilde hazırlanıp süper lige çıkmak istiyoruz” dedi.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
14 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı