Juventus - Celtic: 2-0 Maç Özeti

Juventus - Celtic: 2-0 Maç Özeti ve Golleri İzle... Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş mücadelesinde İtalyan Juventus, İskoç ekip Celtic'i 2-0 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Juventus, İskoçya ' da 3-0 lehine sonuçlanan maçın rövanşında Celtic ' i konuk etti.
Fırat Aydınus Claudio Marchisio Scott Brown Stephan Lichtsteiner Fabio Quagliarella 


Devler Ligi'nde çeyrek final bileti arayan Juventus, 3-0'lık galibiyetle sonuçlanan ilk maçın rövanşında Celtic'i kendi evinde 2-0 devirdi ve son sekize kaldı.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Juventus, Celtic ' i konuk etti. Fırat Aydınus'un yönettiği maçta deplasmanda elde ettikleri 3-0 ' lık avantaj ile adeta tur kapısından geçmiş olan İtalyanlar, kendi seyircisi önünde çeyrek final zaferini galibiyetle kutlamanın peşindeydi. Celtic ise bir mucizeyi gerçekleştirmenin.

İskoç ekipte Scott Brown ve Mikael Lustig sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken, Torino temsilcisinde Stephan Lichtsteiner ve Claudio Marchisio, sarı kart sınırında olduklarından ilk 11 ' de yer alamadı.

3-0 ' ın avantajıyla rahat bir oyun ortaya koyan Juve, 24. dakikada Matri ile öne geçti. Barzagli çaldığı topu Fabio Quagliarella ' ya gönderdi. Bu futbolcunun şutu kaleci Forster ' dan dönerken Alessandro Matri dokunarak açılışı yaptı.

7 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı