Julıe Ann Mc Bride’in Köpeği İlgi Odağı Oldu

Erzurum ' da devam eden, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu karşılaşmalarında, Beşiktaşlı yabancı sporcu Julıe Ann Mc Bride ' nin hiç yanından ayırmamaya çalıştığı spor çantasında taşıdığı küçük köpeği ilginç görüntü oluşturdu.
Belediyespor Beşiktaş Spor Toto Türkiye Kupası 


Kazım Karabekir Spor Salonunda bugün oynanan günün ilk karşılaşmasında Beşiktaş - Canik Belediyespor ' a 80 -78 yenildi. Beşiktaşlı sporcular maçın ardından günün ikinci karşılaşması KASKİ ile Ceyhan Belediyespor maçını seyretmek için tribündeki yerlerini aldılar. Bu sırada Beşiktaşın 5 numaralı yabancı oyuncusu Julıe Ann Mc Bride ' nin hiç yanından ayırmamaya çalıştığı spor çantasında taşıdığı küçük köpeği ilgi odağı oldu.

Bride tribünden sahadaki maçı izlerken küçük köpeği ise çanta içerisinde uyku keyfi yapmanın tadını çıkardı.Bride ' nin bir süre sonra bir yandan maçı izlediği diğer yandan da çantasında taşıdığı köpeğinin karnını doyurduğu gözlendi.Bride ' nin gittiği birçok yere çok sevdiği köpeğini de yanında götürdüğü öğrenilirken menajerinin izni olmadan konu hakkında konuşma yapamayacağını belirtti.
14 Ekim 2013 Pazartesi günü yayınlandı