İşte Fatih Terim'i Kızdıran Genç

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçının ardından basın odasına girerek Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e soru sormak isteyen ve Terim'in tepkisine neden olan gencin, ileride gazeteci olmak istediği için böyle bir şey yaptığı ortaya çıktı.
Mersin Aykut Kocaman Galatasaray Fatih Terim Engin Baytar 


Basın odasında Fatih Terim'in tepkisiyle karşılaştıktan sonra stadyum önünde kameralara konuşan ve ismini açıklamak istemeyen genç, ' İleride gazeteci olmak istiyorum. Heyecanımı yenmek için soru soracaktım, güzel bir soru soracaktım. 'Engin Baytar'ın cezasının bitmesi, Yekta'nın yükselen performansı ve Melo'nun da sakatlıktan çıkacak olmasıyla beraber, ilerleyen süreçte kadro seçimi nasıl olur? ' diye bir soru soracaktım. Ben de heyecanımı yenmek istiyordum. Olay bu kadar basit. Fatih Terim'in tutumuna da şaşırdım doğrusu. Geçen sene Aykut Kocaman'a sordum ' dedi. İsmini açıklamayan genç daha sonra hızla stadyum önünden uzaklaştı.

FATİH TERİM'İN TEPKİSİ

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda dün oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşma sonrası basın toplantısı sırasında yaşanan olay Terim'in tepkisine neden olmuştu. Maç değerlendirmesinin ardından basın mensupların soruları alan Fatih Terim, dışarıdan gelip gazeteci olmayan birinin soru sormasına tepki gösterdi. Terim, basın mensuplarına dönerek, ' Biz size kendimizi teslim ediyoruz siz bize basın olmayan birine soru sorduruyorsunuz. Böyle bir şey nasıl olabilir ya. Yoldan geçen biri gelip bana soru mu soracak? Böyle olursa bir daha basın toplantısına da gelmem. Böyle bir şey var mı? Bu nasıl bir rezillik. Ancak bunu çekin siz. Onu çekmeyin bunu çekin. Böyle bir şey görünmüş mü ya ' şeklinde sitem etti.

Bu olayın ardından Galatasaraylı oyuncular basın toplantısına katılmadı.
Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
12 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı