İstanbul B. Belediyespor - Galatasaray Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak (İBB-Galatasaray)

İstanbul B. Belediyespor - Galatasaray maçı bu akşam saat 20:00'da Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geliyor. İstanbul B. Belediyespor - Galatasaray maçı Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. İstanbul B. Belediyespor - Galatasaray maçını FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. İstanbul B. Belediyespor - Galatasaray maçının canlı anlatımına BeyazGazete.Com'dan ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul B. Belediyespor - Galatasaray maçı detayları...
Kayserispor Fatih Terim Hamit Altıntop Hüseyin Göçek Johan Elmander 


10. Hafta heyecanı İstanbul B. Belediyespor-Galatasaray maçıyla başlıyor. Lider Cim Bom, bu maçtan 3 puanla ayrılıp hafta içindeki Cluj sınavına moralli çıkmayı, son 5 lig maçında 1 galibiyet alabilen İstanbul B. Belediyespor ise, güçlü rakibine kötü bir sürpriz yapmayı planlıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 10. Haftanın açılış maçında lider Galatasaray, İstanbul B. Belediyespor'ye konuk oluyor.

Galatasaray ard arda aldığı kötü sonuçların ardından geçen hafta Kayserispor karşısında elde ettiği galibiyetle moral bulmuştu.

Süper Lig'de averajla da olsa liderliğini sürdüren ama Şampiyonlar Ligi'nde oldukça kötü giden sarı kırmızılılar için asıl sınav çarşamba akşamı Cluj deplasmanında olacak. Ancak Terim ve talebelerinin İstanbul B. Belediyespor karşısında da puan kaybına tahammülleri yok.

Sakatlardan yana da dertli olan Galatasaray ' da Semih Kaya ve Felipe Melo iyileşti. Ancak Terim'in Kayserispor maçının kazanan 11'ini bozup bozmayacağı merak konusu. Yekta Kurtuluş'un Kayserispor maçındaki performansı sonrasında Melo'yu yedek kulübesinde başlatmayı düşünen teknik direktör Fatih Terim, Semih Kaya'yı da Cluj maçı öncesinde riske etmeyerek dinlendirebilir. Terim'in tercihinin bu yönde olması halinde, takımını sahaya Kayserispor maçının 11'iyle sürmesi bekleniyor. Galatasaray'da, yine sakatlıkları bulunan Tomas Ujfalusi ve Johan Elmander ile cezası devam eden Engin Baytar ise kadroda yer alamayacak.

Sarı kırmızılar, Kayserispor sınavına Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Amrabat, Umut Bulut, Burak Yılmaz 11'iyle çıkmış, maçı da ilk yarıda attığı gollerle 3-0 kazanmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise geride kalan 9 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile tamamladı. 11 puanla 12. sırada kendisine yer bulan lacivert-turunculu ekip, son maçında da deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray mücadelesini hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Mücadele, BeyazGazete.Com'dan canlı anlatımla aktarılacak.

İstanbul B. Belediyespor:
Eduardo, Can, Metin, Ekrem, Geraldes, Cihan, Mahmut, Edin, Holmen, Wellington, Webo

Galatasaray: Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Amrabat, Umut, Burak

Hakem:
Hüseyin Göçek

Saat: 20.00

Yayın: Lig TV

11. RANDEVU

Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya gelecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda Süper Lig'e yükselmesiyle başlayan rekabette geride kalan 10 maçtan 6'sını Galatasaray, 2'sini İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı, 2'si de berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın toplam 18 golüne, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 10 golle yanıt verdi.

Geçen sezon yapılan maçları İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-0, Galatasaray da Türk Telekom Arena'da 4-1'lik skorlarla kazandı.

ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDAKİ MAÇLAR
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda geride kalan 5 lig maçından ilk 3'ünü Galatasaray, son 2'sini ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı. Rakibi karşısında galibiyet sayısı bakımından geride olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, buna karşın kendi evinde oynadığı son 2 maçtan galip ayrılmayı bildi. Lacivert-turunculu ekip, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan son 2 karşılaşmada, 2010-2011 sezonunda 3-1, geçen sezonun ilk haftasında ise 2-0 galip geldi.

MAÇLAR
Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında ligde yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

2007-2008:
Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-2
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 0-3

2008-2009:
Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-0
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 0-1

2009-2010:

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1-1
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 0-1

2010-2011:

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 3-1
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 3-1

2011-2012:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 2-0
Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 4-1

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
2 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı