İspanya - Tahiti: 10-0 Maç Özeti ve Golleri

İspanya - Tahiti: 10-0 Maç Özeti ve Golleri... FIFA Konfederasyon Kupası'nda İspanya, zayıf rakibi Tahiti'ye gol yağdırdı. Sahadan 10-0 gibi tarihi bir skorla ayrılan İspanyollar, gruptaki ikinci maçını da kazanırken, sahanın yıldızı 4 gol atan Fernando Torres oldu. Estadio do Maracana Stadı'nda oynanan ve Cezayir Futbol Federasyonu'ndan hakem Djamel Haimoudi'nin yönettiği karşılaşmada İspanya ile Tahiti karşı karşıya geldi.
Tahiti İspanya 


İspanya, 5. dakikada Fernando Torres'in attığı golle 1-0 öne geçti. 31. dakikada David Silva ile farkı ikiye çıkaran İspanya, 33. dakikada yine Torres ve 39. dakikada David Villa'nın golleriyle soyunma odasına 4-0 üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan İspanya, 49. dakikada David Villa'nın golüyle farkı 5'e çıkardı. Fernando Torres, 57. dakikada kendisinin üçüncü, takımının ise altıncı golünü kaydetti. David Villa, 64. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak ' hat-trick ' yaptı ve takımını 7-0 öne geçirdi. İspanya, 66. dakikada Juan Mata ile bir kez daha fileleri havalandırdı ve 8-0 öne geçti. 78. dakikada kazanılan penaltı atışından yararlanamayan Torres, yine aynı dakika içinde farkı 9'a çıkaran golü kaydetti. İspanya'da David Silva, 89. dakikada takımının 10. golünü attı.
21 Haziran 2013 Cuma günü yayınlandı