İskenderun'da başarılı sporculardan ziyaret - HATAY

- İskenderun'da başarılı sporculardan ziyaret - Sporcuların ziyaretinden genel detaylar - Kazanılan kupa ve madalyalardan genel detaylar - Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel'in konuşması - İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal'ın konuşmasıİskenderun'da başarılı sporculardan ziyaretHATAY (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü sporcularını kabul etti.Gündel, antrenör ve sporcularını başarılarından dolayı kutladı.Sporcuların bu yıl birçok ulusal ve uluslararası turnuvalarda güzel başarılar elde ettiğini belirten Gündel, "Milli takıma seçilen sporcularımız da milli takımlarda başarılı sonuçlar elde etti. Sporcularımız bizleri gururlandıran uluslararası turnuvalarda bayrağımızı dalgalandırdı. Başta antrenörümüz olmak üzere tüm sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum." dedi.
Yelken sporunun İskenderun’un görünen yüzü olacağını belirten Gündel, sporculara her zaman destek olacaklarını söyledi.

Bu manada tüm İskenderun'dan da aynı desteği beklediklerini kaydeden Gündel, "Çünkü gerçekten bizleri gururlandıran bir tablo, Türk bayrağımızın uluslararası turnuvalarda dalgalanması bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Bütün arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyorum." dedi.
İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal da 2018 yılında kulüp olarak birçok başarıya imza attıklarını ifade etti.
Kulüp oyuncularından Elmas Gül Koca, İrem Sütlü, Firdevs Yeğin, Mert Sütlü, Aras Çınar, Doğukan Eren Oğuzhan'ın milli takımlara seçildiğini belirten Durkal, "11 - 17 Şubat’ta Fethiye’de düzenlenen TYF Kış Kupası’nda, Elmas Gül Koca optimist kızlar ikincisi oldu ve milli takım aday kampına çağrıldı. 7 - 11 Mart’ta Bodrum’da 6. Bodrum Uluslararası Optimist’te, sporcumuz Firdevs Yeğin optimist junior kızlar birincisi oldu ve cherryy cup özel ödülünü kazandık." diye konuştu.
Durkal, kendilerine destek veren İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gündel'e teşekkür etti.
Milli Takım Optimist Uluslararası 

13 Ekim 2018 Cumartesi günü yayınlandı