Inter - CFR Cluj: 2-0 Maçın Özeti

Inter - CFR Cluj: 2-0 Maçın Özeti ve Golleri İzle... UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Inter, Palacio'nun 2 golüyle CFR Cluj'ü 2-0 mağlup etti ve rövanş maçı için avantaj yakaladı. İnter, Cluj'u 2-0'la geçti. İnter'e Cluj karşısında galibiyeti getiren golleri, 20. ve 87. dakikalarda Rodrigo Palacio kaydetti.
Cluj Avrupa Ligi İnter 


UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Inter, Romanya temsilcisi CFR Cluj'ü konuk etti. Mücadeleye etkili başlayan ev saihibi ekipte, 10. dakikada Milito'nun sakatlanmasıyla ilk oyuncu değişikliği hakkını kullandı ve Palacio oyuna dahil oldu.

20. dakikada Rodrigo Palacio, oyuna dahil olduktan 10 dakika sonra takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Farkı artırmak için rakip kaledeki etkili oyununu devam ettiren Inter, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve mücadelenin ilk devresi 1-0 Inter'in üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci devrede de etkili bir oyun ortaya koyan ve rakip yarı alanda çok adamla gol arayan Mavi-Siyahlı ekip 87. dakikada Palacio'nun ikinci golü ile skoru 2-0'a getirdi. Orta sahadan gönderilen uzun pas sonrasında kaleci ile karşı karşıya kalan Palacio, sol çaprazda topu kalecinin üstünden aşırdı ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. 2-0.

Bu skorla ev sahibi ekip, rövanş maçı öncesinde avantajlı bir skor elde etti.

15 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı