'İnşallah Antalyaspor maçıyla galibiyet serisine devam ederiz' - KONYA

"İnşallah Antalyaspor maçıyla galibiyet serisine devam ederiz" - KONYA - Rengi Hakkari Grubu'nun Kayacık Tesisleri'nde futbolcularla fotoğraf çektirmesi - Rengi Hakkari Grubu ile gelenlerin teknik direktör Aykut Kocaman'a atkı imzalatması - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın konuşması - Konya spor Kulübü İkinci Başkanı Selçuk Aksoy'un konuşması - Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmandan görüntü"İnşallah Antalyaspor maçıyla galibiyet serisine devam ederiz" - Konya spor Kulübü İkinci Başkanı Selçuk Aksoy:"İnşallah Antalyaspor maçıyla galibiyet serisine devam ederiz"KONYA (AA) - Konya spor Kulübü İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 27 Ocak Pazar günü Antalyaspor ile yapacakları müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi.

Aksoy, Atiker Konya spor'un Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk karşılaşmasında ikinci yarı başlangıç maçından 3 puanla döndüklerini anımsattı.Zor hava ve saha şartlarında Erzurumspor karşısında aldıkları 3 puanın önemine işaret eden Aksoy, şöyle konuştu:"Bizim için sevindirici bir sonuç oldu. İnşallah Antalyaspor maçıyla galibiyet serisine devam ederiz. Hedeflerimize doğru galibiyetlerle ve puanlarla devam etmek istiyoruz. Hurtado, son hazırlık maçında sakatlanmıştı. Johnsson'un da bir sakatlığı gözüküyor ama takımın genel durumu iyi. Taraftarımızı Antalyaspor maçına davet ediyorum. Taraftarımızın desteğiyle bu maçtan 3 puan almayı hedefliyoruz." - "Bizim için transfer dönemi bitmiştir"Aksoy, olağandışı bir durum olmadıkça transfer sezonunu kapattıklarını belirterek, şunları kaydetti:"Planladığımız şekilde transferi devam ettirdik. Ekstra bir durum olmadığı sürece bizim için transfer dönemi bitmiştir. Tabii son güne kadar ne olacağı belli olmaz. Kulübün menfaatleri doğrultusunda bir şey olursa ya da herhangi bir ters durum olduğunda olabilir. Şu an planlanan veya ön görülen bir transfer gözükmüyor. Erzurumspor'un Yatabare için teklifi oldu. Açıkçası onu değerlendirmedik çünkü, Yatabare bizim oyuncumuz ve elimizdeki çift forvetten bir tanesi. Lig de başlamış durumda. O nedenle çok düşünmedik. Yatabare takımda devam edecek, öyle gözüküyor." - AntrenmanKayacık Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirildi.
Antrenman, koşu ve çabukluk hareketleri ile başladı.
Topla oyun ve 5'e 3 pas çalışması ile devam eden idman, çift kale maçla tamamlandı. - Rengi Hakkari Grubu'ndan destekÖte yandan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın daveti üzerine kente gelen Rengi Hakkari Grubu, antrenmanda yeşil beyazlılara destek verdi.Teknik Direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla fotoğraf çektiren grup üyeleri, bir süre antrenmanı izledi.Vali Toprak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Rengi Hakkari Grubu ile yeşil beyazlılara destek vermek için geldiklerini ifade etti.
Grubun onursal başkanlığını yürüttüğünü anlatan Toprak, "Arkadaşlarımızı Konya 'ya davet ettik. Geçtiğimiz günlerde sahne aldıkları Batman'da büyük ilgi gördüler. Hakkari ile Konya 'nın birliği ve bütünlüğüne vesile olacaklar. Hepsi Konya spor'un atkısını taktı. İkinci takımları Konya spor olacak. Birinci takımları olursa daha seviniriz." diye konuştu.
Toprak, grubun yarınki etkinliğine vatandaşları davet etti.
Tarım Teknik Direktör Transfer Dönemi Rektör Hazırlık Maçı 

23 Ocak 2019 Çarşamba günü yayınlandı