İlhan Cavcav: Mahmut Uslu, biraz daha kilo alırsa sağlığına dokunur

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın 'Fenerbahçe'yi Galatasaraylılar kurdu' sözlerine Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu' dan “Cavcavlaşmasa daha iyi olur” şeklinde bir cevap gelmişti. Uslu'nun bu çıkışına Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'dan çok sert yanıt geldi.
Fenerbahçe Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav Mahmut Uslu 


'SAYIN KİLOLU MAHMUT KARDEŞİM'
Habertürk'e telefon bağlantısıyla katılan Cavcav, “Galatasaray başkanının açıklamasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Ancak Fenerbahçe Kulübümüzün gerek başkanının gerek Sayın kilolu Mahmut Uslu kardeşimin bu açıklamalarını hakaret olarak kabul ediyorum. Cavcav adam değil adam gibi adam. 80 yaşındayım. Hiçbir işine haram sokan bir adam değilim. Kimsenin hakkını yiyen bir insan değilim. O bakımdan bir insan Cavcav ismini ağzına alırken bir düşünmesi lazım. Mahmut Uslu otursun oturduğu yerde, soyadı gibi uslu olmaya baksın. Hatta Türk futboluna hizmet etmek istiyorlarsa başta başkanı da beraber yanına alıp Türk futbolundan elini ayağını çekmeleri lazım.” dedi.

'KİLO ALIRSA SAĞLIĞINA DOKUNUR'
Cavcav sözlerinin bir bölümünde ise 'Uslu Mahmut, zaten epey kilosu var. Biraz daha kilo alırsa sağlığına dokunur. O yüzden Cavcav'ı falan karıştırmasın. Kendi işine baksın.' dedi.
18 Ocak 2015 Pazar günü yayınlandı