Hentbolda maçın ardından - KASTAMONU

- Oyuncuların sevinci - Kastamonu Belediyespor Kadın Takımı'nın antrenörü Hakan Günal'ın açıklaması - Kastamonu Belediyespor Kadın Takımı'nın kaptanı Serpil İskenderoğlu'nun konuşmasıKASTAMONU (AA) - Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası birinci ön eleme rövanş maçında İsviçre temsilcisi Brühl ile 27 - 27 berabere kalarak ikinci tura yükselen Kastamonu Belediyespor Kadın Takımı'nın antrenörü Hakan Günal, " Kastamonu 'nun uluslararası markası belediye hentbol takımıdır." dedi.
Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda oynanan rövanş müsabakasında rakibi ile berabere kalan Kastamonu Belediyespor, dün elde ettiği 31 - 19'luk skor ile ikinci tura yükseldi.Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan antrenör Günal, rakibin maçı bırakmadığını belirtti.
Günal, Brühl'ün genç ve inatçı bir ekip olduğuna işaret ederek, "Prestij mücadelesi yaptılar. Bizim takımımızda çok eksik olmasına rağmen sonuna kadar mücadele ederek en azından mağlup olmadan karşılaşmayı bitirdik. Kontrolü çoğunlukla rakip takıma bıraktık. Bu düzeltmemiz gereken bir şey. Kastamonu 'nun uluslararası markası belediye hentbol takımıdır." diye konuştu.
Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu ise dünkü maçta konsantrasyonlarının çok daha yüksek olduğuna dikkati çekerek, "O yüzden 12 sayılık bir fark yakaladık. Bugün maçın zor geçeceğini biliyorduk. Yenilmeden turu atladık, çok mutluyuz. Önümüzdeki turlarda da aynı başarıyı göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kastamonu Belediyespor, 13 - 14 Ekim'de Romanya'nın SCM Ramnicu Valcea takımıyla karşılaşacak.
Uluslararası Hentbol İsviçre Yükselen Irak 

16 Eylül 2018 Pazar günü yayınlandı