Hatayspor devre arasını iyi değerlendirmek istiyor - HATAY

- Teknik direktörün futbolcularla toplantısı - Futbolcuların ısınması - Hatay spor teknik direktörü Bayram Toysal'ın konuşması - Oyuncuların dar pas çalışması - Takımın çif kale maç antrenmanı Hatay spor devre arasını iyi değerlendirmek istiyor - Devre arasına 6 puan farkla lider giren bordo - beyazlı ekip, arayı iyi değerlendirip Süper Lig hedefine ulaşmayı hedefliyor - Teknik direktörü Bayram Toysal: "Savunmayı ve hücumu takım halinde iyi yapıp güzel sonuçlar alacağız"HATAY (AA) - İZZİDDİN NAZLI - TFF 1. Lig'de sezonun ilk yarısını en yakın rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 6 puan önünde lider bitiren Hatay spor, devre arasını iyi değerlendirmek istiyor. Hatay spor Teknik Direktörü Bayram Toysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Devre arasını iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden Toysal, şu ifadeleri kullandı:"Sonuçta hedefe giden bir takımız. Bu hedef doğrultusunda devre arasında hata yapmak istemiyoruz. İllaki oyuncu katılımı olacaktır, şartların el vermesi lazım. Bölgesel olarak tabii ki tercihlerimiz olacak ama bu yapının içine uygun olan oyuncuları tercih etmeyi düşünüyoruz. Çok fazla karıştırmak istemiyoruz açıkçası. Buna yönetim kurulu ile oturup karar vereceğiz." - "Devre arası iyi çalışacağız"Takıma maksimum 2 veya 3 futbolcu katmayı düşündüklerini aktaran Toysal, ikinci yarı zor maçlar oynayacaklarını ve bunun için takım yapısına uygun oyuncuları bünyelerine katacaklarını belirtti.
Teknik adam olarak, açık futbol ve seyir zevki yüksek bir oyun oynatan biri olduğunu anlatan Toysal, şu değerlendirmede bulundu:"Devre arası iyi çalışacağız. Kendi karakterimizi, agresif futbolumuzu, biraz daha hücum varyasyonlarını harekete geçireceğiz. Savunmayı ve hücumu takım halinde iyi yapıp güzel sonuçlar alacağız." Hatay spor, 3 Ocak'ta Antalya'da kampa giriyor.
Devre Arası Teknik Direktör Toplantı Şampiyon Harekete Geç 

31 Aralık 2019 Salı günü yayınlandı