Hamza Yerlikaya Spor Salonu açıldı - İSTANBUL

- Hamza Yerlikaya Spor Salonu açılışına katılması - Programdan detaylar - Galatasaray Ataşehir Spor Okulları'nın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'nın konuşmasıHamza Yerlikaya Spor Salonu açıldı - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya:"İnşallah buradan nice şampiyonlar, nice büyük başarılı sporcular çıkacak diye temenni ediyorum"İSTANBUL (AA) - Galatasaray Ataşehir Spor Okulları'nın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya adına yaptırdığı spor salonu açılışı gerçekleştirildi.
Ataşehir'deki bir AVM'de yaptırılan spor salonunun açılışına Hamza Yerlikaya'nın yanı sıra, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile teknik direktör Yılmaz Vural katıldı.
Açılışta konuşan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yerlikaya, "Burası sporun Ataşehir'deki adresi olacaktır. Her alanda, özellikle basketbol, voleybol ve bazı branşlarda sporun adresi olacağı bir açılışta hep birlikteyiz. İnşallah buradan nice şampiyonlar, nice büyük başarılı sporcular çıkacak diye temenni ediyorum. Burada bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Beraberce bismillah diyerek açılışımızı yapacağız. İnşallah hizmetimiz, bereketli bir şekilde yoluna devam edecektir. Bir arkadaşımız da adımızı koymuş, onur duyduk, şeref duyduk. Benim çocuklarım da burada spora geliyorlar. Spor burada yeşerecek, filizlenecek diyorum." ifadelerini kullandı.Yerlikaya'ya açılış konuşmasından sonra üzerinde adının, 58 numaranın yazılı olduğu Galatasaray forması hediye edildi.Törenin ardından, Hamza Yerlikaya iki oğlu ve Yılmaz Vural ile birlikte bir süre basketbol oynadı.
Bismillah Teknik Direktör Basketbol Şampiyon Rektör 

13 Ekim 2018 Cumartesi günü yayınlandı