Hamza Hamzaoğlu: Mustafa Denizli'ye mesaj attım

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımla ilgili bilgi almak için aradığı Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ' na ulaşamadığını ifade etmişti.
Hamza Hamzaoğlu Mustafa Denizli Teknik Direktör Galatasaray 


Denizli'nin bu açıklaması sorulan Hamzaoğlu, Mustafa Denizli'ye hayırlı olsun mesajı attığını ifade ederek, 'Bir iletişim problemi oldu aramızda. O aradığında ben görmedim. Ben mesaj attım o görmemiş. Mustafa Hoca'yla akşam konuştum yarım saat kadar. Tabii takımla ilgili şeyler sordu. Ama burada anlatamam. Mustafa Hoca'nın telefonunu açmamam gibi bir durum söz konusu değil. Başarılı olmasını gönülden arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.
Hamza Hamzaoğlu Hakkında
Futbolculuk kariyeri Kulüp kariyeri Futbola İzmir'de 1988 yılında başladı. 1991 yılında İzmirspor'dan Galatasaray'a geldi. 1993 ve 1994'te şampiyon olan Galatasaray takımında yer aldı. Galatasaray'da takımla başarıdan başarıya koşan Hamza Hamzaoğlu, 1996 yılında Galatasaray'dan ayrılıp İstanbulspor'a gitti. Burada 2000 yılına kadar oynadı. 2000 yılında Siirt Jetpaspor'a transfer oldu. 2002-2003 yılında Konyaspor'a transfer oldu ve şampiyon olarak...
devamı
3 Aralık 2015 Perşembe günü yayınlandı