Hamdi Yasaman: Fenerbahçe'nin şikeye alışkanlığı var

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman'ın şikeyle ilgili sözleri Sinan Engin'i kızdırdı.
Derin Futbol Ertem Şener Hamdi Yasaman Fenerbahçe Galatasaray 


Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ' Derin Futbol ' programına telefonla bağlanan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, çarpıcı açıklamalar yaptı.

FENERBAHÇE'NİN ŞİKEYE ALIŞKANLIĞI VAR

Yasaman, Galatasaray'ın önünü kesmek için bazı spekülasyonlar yapıldığını söyledi. Ertem Şener''in Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun ' Eski alışkanlıklar devam ediyor ' sözlerini hatırlatması üzerine Yasaman ' Bizim alışkanlığımız yok ama Fenerbahçe'nin şikeye alışkanlığı var ' . Bu da mahkeme kararı ile sabit. ' dedi.

ŞEREFLİ İKİNCİLİKLERDE OYNADIM...

Yasaman'ın bu sözleri ' Derin Futbol ' stüdyosunu da karıştırdı. Bu sözlere Fenerbahçeli yorumcu Abdulkerim Durmaz imalı sözlerle yanı verirken, Sinan Engin ise ' Ben şerefli ikinciliklerde oynadım. Bu işleri bırakın. Kimsenin kimseye söz söyleme hakkı yok. ' dedi.

BEYAZ GAZETE

Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
Ertem Şener Hakkında
İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır. Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programı sunmaktadır....
devamı
19 Mayıs 2015 Salı günü yayınlandı