Grandmedical Manisaspor-Adanaspor maçının ardından - MANİSA

- Grandmedical Manisa spor - Adanaspor maçının ardından - Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü - Grandmedical Manisa spor Teknik Direktörü Taner Taşkın konuşmasıMaçın ardından - Grandmedical Manisa spor Teknik Direktörü Taşkın: - "Bugün maalesef hakeme mağlup olduk" - Adanaspor Teknik Direktörü Özköylü: - "3 puanla moral ve motivasyon kazandık"MANİSA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Adanaspor'a 2 - 1 yenilen Grandmedical Manisa spor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Bugün maalesef hakeme mağlup olduk." dedi.
Taşkın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncu grubunu gönülden tebrik ettiğini söyledi.

Galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Taşkın, "Çok iyi oynadığımız maçın önüne hakem geçti. Aleyhimize verilen bir penaltı ve lehimize verilmeyen bir penaltı var. Bugün bir takım galip gelecekse, maçı hakkaniyete göre Manisa spor kazanmalıydı." diye konuştu.
Adanaspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutlayan Taşkın, şöyle devam etti:"Ligde en yakın rakiplerimizle aramızda şu anda 10 puanlık bir fark var. Emeğimizin hakkını almak istiyoruz. Kim şampiyon olur, kim düşer, kim play - off'a kalır bizi ilgilendirmiyor. Biz bu çocuklarla bu süreci iyi idare ettirmek için geldik. Manisa spor'u ayaklar altına aldırmak istemiyoruz. Çıkıp tıkır tıkır oynuyorsak, maçın önüne hakemin geçmesini istemiyoruz. Bugün maalesef hakeme mağlup olduk. Adanaspor'u da almış olduğu galibiyetten ötürü bir kez daha tebrik ediyorum." - Adanaspor cephesiAdanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise bundan önceki maçlarda da iyi oynamalarına rağmen üzerlerinde bir baskı olduğunu belirtti.
Özköylü, bugün iyi mücadele sergiledikleri için oyuncuları tebrik ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:"Ligde makas daraldı. Play - off hattından uzaklaşmamak adına her maçın önemi arttı. Bu anlamda baktığımızda oyunun genelinde çok iyi oynayan taraf bizdik. Maçı daha önce koparma şansımız vardı, değerlendiremedik. Bugün aldığımız 3 puanla moral ve motivasyon kazandık. Üzerimizdeki baskıdan biraz da olsa çıkma şansı yakaladık."
Hakkaniyet Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı Şampiyon 

17 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı