Göztepe-Kayserispor maçının ardından - Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica - İZMİR

- Göztepe - Kayserispor maçının ardından - Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın konuşmasıMaçın ardından - Göztepe Teknik Direktörü Tuna"Üretkenliğimizde eksiklikler oldu" - Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica:"İki maç aradan sonra puan almak sevindirici"İZMİR (AA) - Süper Lig'de Kayserispor ile 1 - 1 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, "Üretkenliğimizde eksiklikler oldu." dedi.
Tuna, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, oyuna çok istekli ve arzulu başladıklarını ancak 20. dakikada Kayserispor'un kaleyi bulan tek şutunda, golü yediklerini söyledi.

Üstün oldukları maçta ikinci yarıda daha üretken olmaya çalıştıklarını kaydeden Tamer Tuna, şöyle konuştu:"Bulduğumuz golden sonra daha ofansif olmaya çalıştık. İki 30 puana sahip ve başarılı takımın müsabakası mücadeleci oldu ama oyun anlamında daha üstte olması gerekiyordu. Biz bunu gerçekleştirmeye çalıştık. Üretkenliğimizde eksiklikler oldu. İyi yoldayız. İlk yarıda da ilk 2 maçta 1 puanla başlamıştık."Tuna, Poko transferinin ardından Wallace Reis ve Demba Ba'yı kadrolarına katacaklarını belirterek, "Demba Ba inşallah haftaya aramıza katılacak. Göztepe'nin hedefi her maçı kazanacak kadar mücadele vermek. Demba Ba'nın da buna katkı yapacağını iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı.Demba Ba ile geçen sezon Beşiktaş'ta çalıştıklarını hatırlatan Tuna, "Futbol oynama isteği bizi ona götürdü." şeklinde konuştu.
Tuna, yabancı kontenjanını boşaltmak için 1 - 2 oyuncuyla yollarını ayırabileceklerini sözlerine ekledi. - Kayserispor cephesiKayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica da oyuncularını ve Göztepe taraftarını tebrik ederek, stattaki atmosferin kendileri için zor olduğunu söyledi.

İzmir 'den üzgün ayrılmadığını belirten Sumudica, şunları kaydetti:"Buradan 2 puan aldığımızı düşünüyorum. Sezon bittiğinde puanlarımız eşit olursa ilk maçı kazandığımız için ligi onların üzerinde bitireceğiz. Son 2 maçı kaybetmiştik. Hiç hak etmediğimiz Galatasaray maçı vardı. Malatyaspor maçı da iş kazasıydı. İki maç aradan sonra puan almak sevindirici. Bizi motive eden bir şey daha var. Taraftarlarımız 12 - 13 saat yolculukla buraya geldiler, onları tebrik etmek istiyorum. Oyunun son 20 dakikasını eksik oynamıştık, oyuncularıma bir kez daha teşekkür ediyorum."
İş Kazası Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı 20 Dakika 

20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
27 Ocak 2018 Cumartesi günü yayınlandı