Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Rize'de

- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın vatandaşlarla sohbeti - Bakan Bak'ın konuşması - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: - " Rize - Artvin Havalimanı Türkiye'de denize yapılan ikinci, dünyada üçüncü havalimanı. Turizm açısından havalimanı son derece önemli bir yatırım"RİZE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, " Rize - Artvin Havalimanı Türkiye'de denize yapılan ikinci, dünyada üçüncü havalimanı. Turizm açısından havalimanı son derece önemli bir yatırım." dedi.
Bakan Bak, 24 Haziran seçimleri kapsamında geldiği Rize 'nin Pazar ilçesinde seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek bilgi aldı. Bak, daha sonra esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bak, kendisinin de Pazarlı olduğunu belirterek, Pazar'ın bir spor ilçesi olduğunu ifade etti.
tBakan Bak, bütün ilçelere spor salonu ve gençlik merkezi yapmak için çalışmaların yürütüldüğünü vurgulayarak, " Rize spor şehri olmaya hızla yürüyor. Çaykur Rize spor Süper Lig'e çıktı. Alt yapı tesisleri için temeli atıldı. Çok önemli sporcular çıkacak." diye konuştu.
Dev projelerin yapıldığına da dikkat çeken Bak, " Rize - Artvin Havalimanı Türkiye'de denize yapılan ikinci, dünyada üçüncü havalimanı. Turizm açısından havalimanı son derece önemli bir yatırım. Sayın Cumhurbaşkanımız 13 Haziran'da Rize 'de olacak ve Ovit Tüneli'nin açılışını yapacak." değerlendirmesinde bulundu. Rize 'nin Türkiye'de her zaman rekorlar kırmasını arzu ettiklerini ifade eden Bak, "24 Haziran'dan sonra Türkiye önemli bir yola girecek. Büyüyen gelişen Türkiye için yürümeye devam edeceğiz. Rize herkesin baktığı Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketi." şeklinde konuştu.
Vefat eden teknik direktör Ümit Kayıhan'a da başsağlığı dileyen Bak, "Değerli insan, Türk sporuna hizmet etmiş bir insan." yorumunu yaptı.Sporun gelişmesi için görev alan herkesin taktiri hak ettiğini kaydeden Bak, şöyle devam etti:"Biz Türk sporunun büyümesini, gelişmesini istiyoruz. Bu ülkenin sporda sıçrayışı için gerekli altyapı tesisleri yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Sakarya'ya yeni bir stat, Diyarbakır'da müthiş bir stat. Her yer Sayın Cumhurbaşkanımızın eserleri ortaya çıkıyor. İnanıyorum ki, milletimiz eserlerin sahibi Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek verecek. Kim ne derse, dışarıdan ne kadar oyun yaparlarsa yapsınlar, milletimiz bütün planları bozar. Her zaman bu millet sağduyuludur, kararlıdır."Seçime 18 gün kaldığına dikkat çeken Bak, "Sizin en zayıf olduğunuz zaman kendinizi en güçlü hissettiğiniz zamandır. Biz kibirlenmeyeceğiz, gururlanmayacağız, daha çok çalışacağız. Taktir milletimizin. Milletin kararına saygılıyız. Hedefimiz bu millete hizmet etmek." ifadelerini kullandı.
Başsağlığı Gençlik Merkezi Teknik Direktör Üçüncü Havalimanı İran Seçimleri 

6 Haziran 2018 Çarşamba günü yayınlandı