Gaziantepspor Kayserispor Maçı Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantepspor, kendi evinde Kayserispor ' a 1-0 mağlup oldu.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oyun anlamında performanslarını sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “Maalesef özellikle aldığımız puanlara baktığımızda çok iyi ivme yakalamış Gaziantepspor bu haftada kendi seyircimiz önünde avantajımızı kullanarak alacağımız üç puan ile rahatlamayı düşündük, fakat ne oyun planı anlamında nede oyuncuların performans anlamında istediklerimizi maalesef sahaya yansıtamadık. Sonucunda mağlup olduk tabi ki işin ciddiyetini, emniyetini anlamak adına çok zor haftalara girildiği son haftalarda son periyotta böyle bir mağlubiyet açıkçası bizi çok üzdü, yordu. Ama ben futbolcuların tekrar ayağa kalkacağına inanıyorum. Dolayısıyla alınan bu mağlubiyet ne kadarda zora soksa da bizi Kayserispor ' uda aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Kayserispor Bülent Uygun Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig Diego 


Gaziantepspor oyuncusu Gilles Binya ise, maçta arkadaşlarının iyi oynamadığını savunarak, “Gerçekten avantaj yakalayabileceğimiz, çok rahat yenebileceğimiz bir maçtı. Evimizde oynuyorduk, iyide hazırlanmıştık ama hakikaten bugün yani neredeyse hiç kimse iyi oynamadı. Kötü bir oyun ortaya koyduk. Çok mutsuz olduk. Gerçekten bize yakışmayan bir oyun oldu” şeklinde konuştu.

Gaziantepspor oyuncusu Dorge Kouemaha maça kötü başladıklarını kaydederek, “Kötü başlayıp, kötü bitirdiğimiz bir maç oldu. Maçın geneline baktığımızda iyi oynadığımız hiçbir bölüm olduğunu hatırlamıyorum. Çok üzgün” diye konuştu.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise, maçtan önce çok zor bir maç olacağını düşündüğünü ifade ederek, ' Deplasman da iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi pozisyon aldık, çok fazla rakibe pozisyon vermedik. Bizim deplasman da oynamamız gereken oyun aslında budur. Oyuncularımızı ortaya koydukları oyundan dolayı tebrik etmemiz gerekiyor. Hak ettiğimiz bir üç puan aldık bu vesile ile tekrar oyuncularımızı tebrik ederim” dedi.

Kayserisporlu oyuncu Diego Biseswar da, zor bir maç olduğunu belirterek, “Tabi bugün önemli olan bizim birazda oynadığımız oyunu doğru zamanlarda, doğru şekilde maça yansıtamamamızdı. Çünkü iyi oynamamız gereken yerlerde performansımızı yükselttik. Oyunu kontrol etmemiz gereken, durdurmamız gereken yerlerde çok iyi bir şekilde pozisyon alıp oyunu soğutmayı bildik. Bugün akıl kazandı demek istiyorum. Takım arkadaşlarımız çok iyi mücadele verdi. son haftalarda iyi puanlar alıp ligi en iyi yerde bitirme niyetindeyiz” diye konuştu.

Kayserispor oyuncusu Engin Bekdemir ise, aldıkları galibiyetle mutlu olduklarını dile getirerek, “Zor bir maç olacağını biliyorduk, ona göre hazırlandık. Çok iyi bir antrenman haftası geçirdik. Elazığ da galibiyet aldı Kayseri de, burada Gaziantepspor karşısında aldığımız galibiyet bizi motive etti. Şimdi taraftarımıza güzel bir galibiyet verdik. İnşallah bunu devam ettiririz. Sivas ' a karşı aynı şekilde sahaya çıkarız” şeklinde konuştu.
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı