Gaziantepspor Alt Yapıya Önem Veriyor

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, alt yapıda büyük çaplı bir tarama yaptıklarını belirterek, önümüzdeki sezonda A takıma 2 tane futbolcu alacaklarını söyledi. Futbol Prensi programının İstanbul'da yapılan final elemeleri öncesinde oyunculara moral ziyaretinde bulunan Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, burada Kırmızı - siyahlı kulübün alt yapısında oynayan genç oyuncularla sohbet etti.
Eskişehirspor Avrupa Ankaragücü Cenk Tosun Futbol Sporu 


Başkan Kızıl, Gaziantepspor'un alt yapısından 3 futbolcunun Futbol Prensi kampına katılmasından mutlu olduğunu ifade etti. Genç yetenekleri keşfederek iyi yerlere getirmenin çok güzel bir şey olduğunu anlatan Kızıl, ' Bizim alt yapımızla ilgili teknik direktörümüz Hikmet Karaman bütün raporları almış durumda. Hatta Eskişehirspor maçından dönüşte hep bunları konuştuk. Önümüzdeki Ankaragücü maçından sonra alt yapımızda neler var neler yok geniş çaplı bir tarama yapacağız. Hikmet Karaman'ın dediğine göre alt yapımızda çok iyi futbolcularımız var. Hatta alt yapımızdaki futbolcularımızdan 2 tanesini A takıma alacağız ' dedi. Avrupa'daki gurbetçi oyuncular için de girişimlerde bulunduklarını anlatan Kızıl, ' Yasin Pehlivan, Cenk Tosun gibi oyuncuları kulübümüze kazandırdık. Avrupa'daki gurbetçi oyuncularımız için geniş çaplı taramalar yapıyoruz. Şu anda oradan 2 - 3 futbolcu daha getireceğiz. Şu anda bu işi en iyi takip eden bizim ekibimiz ' şeklinde konuştu.
Ankaragücü Hakkında
Makine Kimya Endüstrisi Ankaragücü ya da kısaltmasıyla MKE Ankaragücü, futbol ve voleybol dallarında etkinlik gösteren Ankara merkezli spor kulübü. Kulüp özellikle futbol branşıyla tanınır. Futbol kulübü maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynamaktadır....
devamı
28 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı