Galatasaray son dakika güncel spor haberleri (27.11.2012 Kübra Hera Aslan) Haberi 

Son Dakika Galatasaray Haberleri (Kübra Hera Aslan) Galatasaray Haberleri - Son Dakika Spor Habeleri. Galatasaray son dakika haberleri. Galatasaray haberleri, spor haberleri.
Basketbol Avrupa Ligi Birsel Vardarlı Fenerbahçe Galatasaray 


Türkiye Kadınlar Basketbol Lig'inin 11.haftasında Fenerbahçe kendi evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı 83-67 yendi.Türkiye Kadınlar Basketbol Lig'inin 11. haftasında Fenerbahçe kendi evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı 83-67 yendi.

Mücadelenin ardından basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez, Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip olan bir takıma karşı oynadıklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Gün geçtikçe daha iyi basketbol oynadıklarını vurgulayan Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez, ' Maçın anahtarı ribauntlarda başarılı olmamızdı. Bu sadece bir maçtı. Önümüzde önemli karşılaşmalar var. Avrupa Ligi'nde de iyi oynamaya başladık. Gün geçtikçe daha iyi basketbol ortaya koyacağız. Bugün verdiğimiz mücadeleden çok mutluyum. Bize destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum ' dedi.

Fenerbahçeli basketbolcu Birsel Vardarlı ise, önemli bir galibiyet aldıklarını ve az top kaybı yapmalarının maçı kazanmalarında ciddi bir rol oynadığını söyledi.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, rakiplerinin kendilerinden daha iyi oynadığını ve Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Sezonun en kötü basketbolunu oynadıklarını belirten Memnun, ' Fenerbahçe hücumda bizden daha iyiydi. İkili oyunlarını durduramadık. Özellikle hücumda yaptığımız çok fazla top kaybı var. Tamamen hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Hücumda, sezonun en kötü oyununu oynadık. Böyle olunca, organize bir takıma karşı kaybettik ' diye konuştu.

Galatasaray basketbolcusu Şebnem Kimyacıoğlu ise maçta iyi mücadele etmelerine rağmen Fenerbahçe'nin yüksek şut yüzdesiyle maçı kazandığını söyledi

27 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı