Galatasaray Schalke Maç Sonrası Açıklamaları

Galatasaray Schalke Maç Sonrası Açıklamaları İzle... Galatasaray sahasında Schalke ile 1-1 berabere kaldı. Kıran kırana geçen mücadelede Galatasaray Schalke karşısında 1-0 öne geçemesine rağmen skoru koruyamadı maç 1-1 sonuçlandı. Galatasray'ın Schalke karşısında tek golünü Burak Yılmaz, Schalke'nin golünü ise Jones kaydetti. Galatasaray Schalke maçının rövanşı 12 Mart Salı günü Almanya'da oynanacak. İşte Galatasaray Schalke: 1-1 Maçın Özeti...
Schalke Uefa Şampiyonlar Ligi Galatasaray 


UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Schalke 04'le 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, rövanş maçında son saniyeye kadar tur için mücadele edeceklerini söyledi.

GALATASARAY - MANCHESTER UNİTED MAÇ ÖZETİ



Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, özellikle yenilen golde yapılan hatanın, bu seviyedeki maçlarda yapılmaması gerektiğini belirtti.

Müsabakaya Burak Yılmaz'ın güzel golüyle başladıklarını hatırlatan Terim, ''Maçın başında 1-0 öne geçtik. Hem de güzel bir golle öne geçtik. Becerili bir gol attı Burak. Ardından ikinciyi daha net yapabilirdik. Oyun orada daha değişik bir hal alabilirdi. Ancak ilk yarının son saniyelerinde, bu seviyede yapılmayacak bir hata yaptık. İkinci yarıda onlar da öne geçebilirdi, biz de öne geçebilirdik. Şimdi son 90 dakikayı oynamak için oraya gideceğiz. Rövanşta Schalke 04 bizden daha avantajlı ama son saniyeye kadar turu kovalayacağız.'' dedi.

Değerlendirmesinin ardından soru sorulmasını bekleyen Terim, kısa bir süre sessizlik olması üzerine, teşekkür ederek toplantıdan ayrıldı.

21 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı