Galatasaray Schalke: 3-2 Maçın Özeti

Galatasaray Schalke: 3-2 Maçı Özeti ve Golleri İzle (GS Çeyrek Final'de)... Galatasaray, Schalke 04'e konuk oldu. Galatasaray, Schalke 04'ü deplasmanda 3-2 yenmeyi başardı. Galatasaray Schalke 04 maçı kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Temsilcimiz Galatasaray Schalke 04 karşısında mükemmel bir oyun sergiledi. Galatasaray Schalke 04'ü 3-2 yenerek çeyrek finale yükseldi. Galatasaray'ın Schalke 04 karşısında gollerini Hamit, Burak, ve Umut'tan geldi. Schalke 04'ün gollerini ise Neustaedter ve Bastos kaydetti. İşte Schalke 04 - Galatasaray: 2-3 maçı özeti...
Barcelona Atletico Madrid Ronaldo Arsenal Burak Yılmaz 


Galatasaray Schalke: 1-1 Maçın Özeti



Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanşında, Schalke 04'ü Almanya'da 3-2 devirdi ve adını çeyrek finale yazdırdı. Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Schalke'yi 3-2 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Veltins Arena'da oynanan mücadelede Galatasaray'ın golü 36. dakikada Hamit Altıntop 42. dakikada Burak Yılmaz ve 90+4'te Umut Bulut'tan geldi. Schalke 04'ün golleri ise 17. dakikada Neustadter ve 62. dakikada Bastos kaydetti. Galatasaray, 1-1'in rövanşında geriye de düşmesine rağmen deplasmanda Schalke'yi 3-2 yenerek çeyrek finale kalma hakkını elde etti. Temsilcimizin gollerini Hamit, Burak ve Umut atarken başına darbe alıp oyundan çıkan Semih izleyenleri korkuttu.

Avrupa Fatihi Aslan Cimbom, 17'de Neustaedter'in golüyle geriye düştü. 37'de 'direk bükücü' Hamit Altıntop, adeta Yaradan'a sığınıp vurdu ve bu kez direği de geçmeyi başardı: 1-1. 42'de Şampiyonlar Ligi'nin gol makinesi Burak Yılmaz jeneriklik bir golle G.Sarayımızı öne geçirdi: 2-1. 63'te Bastos skora denge getirdi: 2-2. 90+5'te Umut Bulut, tüm Türkiye'yi sevinçten sokaklara döktü. Dün gece bir kez daha gördük ki, Avrupa arenasında 'tüm olasılıkların bittiği yerde Galatasaray başlar...' Koşun haber verin tarihe! Aslan Cimbom, bir tarih daha yazdı diye... G.Saray'ın çeyrek finaldeki rakibi cuma günü belli olacak.

13 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı