Galatasaray Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Emre Çolak Metin Oktay Florya Fatih Terim Antalyaspor 


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basın açık olarak antrenman yaptı. Üç grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma egzersizleriyle başlayan antrenmanda fiziksel çalışmanın ardından ana bölümde dar alanda çift kale maça geçildi. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular şut çalışmasının ardından tamamlandı. Terim, antrenmanda sık sık futbolcuları uyarırken, Emre Çolak ile özel olarak ilgilendi. Milli takımda bulunan Galatasaray kalecisi Muslera ise bugün akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
13 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı