Galatasaray-Gaziantepspor Maçı Özeti

Galatasaray Gaziantespor Maçı Özeti. Spor Toto Süper Lig ' in ilk haftasında geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, sahasında Gaziantepspor ' u 2-1 yenerek, sezona 3 puanla başladı.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray antrenörü Ümit Davala, önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, “Birçok pozisyona girdik. Golü erken bulmak da bizim için avantajdı ama fırsatları değerlendiremedik. Oyunun geneline baktığımızda, 75. dakikaya kadar rakibimize çok az pozisyon verdik. Skor 2-0 olduktan sonra, Gaziantepspor cesaretlendi. Bu da bizim hatalarımızdan kaynaklandı. Basit pas hataları yaptık. Skor 2-1 olunca, daha çok gelmeye başladılar. Üç puanı aldığımız için mutluyuz” dedi.
Maç Özeti Galatasaray Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig 


Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya ise, ilerleyen haftalarda, sahada daha farklı bir Galatasaray olacağını söyledi.Galatasaraylı bir diğer futbolcu Hamit Altıntop da 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Geçen yıl da sezona galibiyetle başlamıştık. Çok iyi oynamasak da gerekli fırsatları değerlendirdik. Ayrıca hava şartları da ciddi zordu” diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, mağlup olduklarını ama güzel bir oyun sergilediklerini söyleyerek, “Futbolcu kardeşlerime bu nedenle teşekkür ediyorum. Galatasaray da mükemmel bir futbol sergiledi. Spor Toto Süper Lig'in ne kadar zorlu bir kulvar olduğunu bugün yine herkes gördü. Gaziantepspor çok daha iyi olacaktır. Taraftarımız bize destek olmaya devam etsin. Bizi güzel günler bekliyor” şeklinde konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can da, zorlu bir maç olduğunu vurgulayarak, “İlk yarıda biraz zorlandık ama ikinci yarıda daha iyiydik. Bugün kaybettik. Şimdi önümüzde Medical Park Antalyaspor maçı var. Bu karşılaşmayı kendi evimizde kazanıp, Gaziantepspor'u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz” diye konuştu.

20 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı