Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Ne Zaman? (Maç Saat Kaçta)

Galatasaray Fenerbahçe derbisi Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Fenerbahçe maçı 16 Aralık Pazar 20:00'de. Galatasaray Fenerbahçe maçı TT Arena'da oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe maçı Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray Fenerbahçe maçını Halis Özkahya yönetecek. Galatasaray Fenerbahçe maçını BeyazGazete.Com'dan canlı takipedebilirsiniz...
Göztepe Aykut Kocaman Fenerbahçe Galatasaray Halis Özkahya 


Aykut Kocaman'ın gözü onlarda!
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi Arena'ya çıkacak 11, hemen hemen kesinleşirken Aykut Kocaman ilk kez Galatasaray derbisinde forma giymeye hazırlanan Meireles, Krasic ve Sezer Öztürk'e güveniyor.

Fenerbahçe'de yeni transferlerden Meireles ve Krasic ilk kez Galatasaray derbisinde forma giymeye hazırlanırken takımda 2. sezonunda kendisini bulan Sezer Öztürk de ilk kez Fenerbahçe formasıyla Galatasaray derbisine çıkacak.

Kuyt, Stoch ve Yobo'nun yardımıyla derbi hakkında bilgilendirilen Raul Meireles'in ilk 11 ' de forması giymesi kesin gibi görünüyor. Kocaman'ın oyun sisteminde en önemli yer olarak dikket çeken merkezde hem rakibi durdurma hem de oyunu yönlendirme konusunda en önemli isimlerden biri olan Meireles derbi deneyimini Türk Telekom Arena'da tadacak.

Yine ilk kez derbide görev almaya hazırlanan bir diğer isim Milos Krasic'in yükselen formu da Aykut Kocaman'ı memnun ediyor. Monchengladbach maçında oyundan alınırken tepki gösteren ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında kadro dışı kalan Stoch derbinin de kadrosunda olmayacak. Sonradan oyuna girdiği Göztepe karşılaşmasında da varlık gösteremeyen Stoch'un yerine eski günlerine dönüş sinyali veren Milos Krasic'in kadroda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kocaman'ın oyunun 2. yarısında rakibi çözmek için kafasındaki hamle ise Sezer Öztürk... Arena'da ilk kez forma giymeye hazırlanan bir diğer isim olan Sezer Öztürk, kupa karşılaşmasındaki 2 gol, 1 asistlik performansıyla moralini üst seviyeye taşıdı.

14 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı