Fenerbahçeli taraftar son yolculuğuna uğurlanıyor (2) - İSTANBUL

- Törenden görüntüler - Koray'ın abisi Eray Şener'in konuşması - Dua edilmesi - Cenazenin uğurlanmasıFenerbahçeli taraftar son yolculuğuna uğurlanıyor - Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden Koray Şener için Ülker Stadı'nda tören düzenlendi - Törene, kulüp başkanı Ali Koç, yöneticiler ve sarı - lacivertli futbolcular ile çok sayıda taraftar katıldıİSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maç öncesi tribünde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için Ülker Stadı'nda tören düzenlendi.
Törene, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yöneticiler, sarı - lacivertli futbol takımının teknik sorumlusu Erwin Koeman, futbolcular, Koray Şener'in ailesi ve çok sayıda taraftar katıldı.
Ali Koç, törende yaptığı konuşmada, Koray'ın okul açık tribününde maçları izlediği koltuğunun üzerine adının yazılarak boş bırakılacağını söyledi.

Başkan Koç, yöneticiler ve futbolcular, Koray'ın siyaha boyanan ve üzerinde tribünde çekilmiş bir fotoğrafdinde triubünde çekilymiş Okul Açık tribünündeki koltuğuna giderek çelenk bıraktı.Ali Koç'un ardından, takım kaptanları Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım, Koray Şener'in abisi Eray Şener de konuşmalarını yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve futbolcuların konuşmaları sırasında gözlerinin dolduğu görüldü.
Koray'ın abisi Eray yaptığı konuşmada, kardeşi için taziye telefonu açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkürlerini iletti.Törene katılan Koray Şener'in annesi Gülümser ve babası Rıfat Şener güçlükle ayakta durabildi.Ülker Stadı'ndaki törende konuşan imam, okuduğu duanın ardından, taraftarlardan Koray için helallik aldı. - Ali Koç tabutu taşıdıTörenin ardından Başkan Ali Koç, Koray Şener'in tabutunu, kardeşleri Eray ve Güray ile birlikte cenaze arabasına kadar taşıdı.Tabutun taşınması sırasında Fenerbahçeli bazı taraftarlar, yaktıkları meşaleler ve tezahüratlarla Koray'ı uğurladılar.Koray'ın cenazesi, başkan Koç, yöneticiler ve teknik heyet ve futbolcuların taraftarnların ftarların yer aldığı kortej ile birlikte Koray'ın defnedileceği Kocaeli'ne doğru yola çıktı. - Tribünlerdeki pankartlarDüzenlenen törende, Koray'ın daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı sözler olan "Ölünce biz de iyi adam olur muyuz" sözünün yer aldığı bir pankart tribünde açıldı.Saha ortasında da "Seni unutmayacağız" yazılı bir pankart yer aldı.Ülker Stadı'nın skorboard'unda da Koray'ın sarı - lacivertli takımın bir deplasman maçına giderken yaptığı tezahüratlar gösterildi.Şener’in cenazesi İzmit Yarımca'da bulunan Mimar Sinan Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazının ardından Yarımca Mezarlığı'na defnedilecek.
Sosyal Medya Cenaze Arabası Futbol Takımı Kulüp Başkanı Taziye Telefonu 

4 Kasım 2018 Pazar günü yayınlandı