Fenerbahçe Transfer Son Dakika Haberleri 2013 (Transfer Listesi)

Belhanda transferini bitirmeye çok yaklaşan Sarı-Lacivertliler, stoper ve forvet bölgesine ise maliyeti düşük ve kaliteli isimler arıyor. Forvet için adaylar ise Danimarkalı Helenius ve Nobre
Süper Lig Aykut Kocaman Fenerbahçe 


>>> GÜNCEL TRANSFER HABERLERİ

Devre arası kamp döneminin tamamlamasına rağmen hala transferde hiçbir ismi kadrosuna katamayan F.Bahçe, süreci hızlandırmaya çalışıyor. Montpellier Başkanı Nicollin ' in tavrı yüzünden Belhanda transferinin bir türlü imza aşamasına gelmemesine rağmen bu transferin 1-2 gün içerisinde mutlu sonla bitmesi bekleniyor. F.Bahçe, Belhanda dışında ise fazla maliyeti olmayan bir stoper ve bir forvet almayı hedefliyor.

NİCKLAS HELENİUS SÜRPRİZİ


F.Bahçe ' nin forvet listesinde ilginç bir isim yer alıyor. Danimarka ' nın Aalborg forması giyen 21 yaşındaki 1.95 ' lik Helenius ' u defalarca izleten Aykut Kocaman, oyuncunun gelecek vaadedmesi ve değerinin 1.5 milyon Euro olması nedeniyle bu transfere sıcak bakıyor. Helenius ' un yanı sıra Sarı-Lacivertliler, Mersin İY forması giyen Nobre için de temaslarını sürdürüyor. Yönetim, Kırmızı-Lacivertli kulübü ikna edebilmek için yoğun çaba gösteriyor.

Belhanda'nın alternatifleri La Liga'dan

Sarı-lacivertliler, 'bitti' gözüyle baktıkları Younes Belhanda transferinde her ihtimale karşılık B planını da hazır tutuyor. Fenerbahçe yönetiminin bir süredir yakın takipte olduğu Real Betisli Benat ile görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yakın takibindeki bir isim de Valencia forması giyen Ever Banega. Sarı-lacivertliler'in Mehmet Topal transferinde ilişkilerini geliştirdiği İspanyol ekibiyle Arjantinli oyuncu için kontakta olduğu öğrenildi.

Yıldız isim Fenerbahçe'ye haber gönderdi!

Sow'a alternatif forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Gyan sesleri...

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz dönemlerde ilgilendiği Ganalı golcü Asamoah Gyan'ın, menajerler aracılığıyla sarı-lacivertlilere masaj yolladığı öğrenildi.

Al- Ain'de mutsuz olan yıldız forvet için Fenerbahçeli yöneticilerin transfer için Aykut Kocaman'la görüş alışverişinde bulunacağı dile getirildi.

Belhanda ' nın referansı Sow

F.Bahçe, bonservis bedelini uzun vadeye yayıp paralarını alamamaktan çekinen Montpellier ' e ' Sow için Lille ' e parasını tıkır tıkır, eksiksiz ödedik ' örneğini gösterdi

Belhanda transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.. Fransız medyasında çıkan haberlere göre son 2-3 gündür Faslı yıldız ve kulübü Montpellier ' le yapılan görüşmelerde önemli bir aşama kaydedemeyen sarı-lacivertliler son çare olarak Moussa Sow örneğiyle Fransızlar ' ın aklını çelmeye çalışıyor..

Yabancı gazetelerin iddiasına göre bonservis bedelini uzun vadeye yayıp, paralarını tamı tamına alamaktan korkan Montpellier ' e “Biz Sow ' u Lille ' den 10 milyon Euro ' ya aldık. Para konusunda bize güvenmiyorsanız Lille yetkililerine danışın. Hem oyununun hem de Lille ' in parasını tıkır tıkır ödedik” örneğini gösteren sarı-lacivertliler bu referansla transferi en kısa zamanda bitirmeyi umuyor.

En büyük sorun taksit


F.BAHÇE yönetimi Younes Belhanda ' nın bonservisini 12 milyon Euro ' dan 10 milyon Euro ' ya çekip, bu parayı 2 yılda 8 taksitle ödeme garantisi verse de Frasızlar bu öneriye sıcak bakmıyor. Montpellierliler ' in 10 milyon Euro ' yu 12 ayda 4 eşit taksitle ödeme şartıyla transfere onay vereceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Arnautovic gündemde

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de Kocaman'ın listesinde bulunan Arnautovic'in Antalya'da izlenip not tutulduğu ifade edildi.

Spor Toto Süper Lig ' de mücadele eden Fenerbahçe ' nin ligin ikinci yarısı için kadrosunu Werder Bremen ' de forma giyen Marko Arnautovic ile güçlendireceği belirtildi.HaberTürk ' ün Alman spor basınında da geniş yer bulan Arnautovic-Fenerbahçe iddiası gün geçtikçe güçleniyor. Antalya ' da Tuttur.com Cup futbol turnuvasında Werder Bremen ile Wolfsburg takımlarının birbiri ile olan mücadelesini Fenerbahçe Antrenörü Turgay Altay ' ın takip ettiği ifade edildi. Aykut Kocaman ' ın isteği ile bu maçı izleyen Altay ' ın görevinin Arnautovic ' i izleyip hakkında rapor hazırlamak olduğu belirtildi.

Turgay Altay ' ın bu oyuncu ile ilgili sorulan sorulara cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadı. Aykut Kocaman ' ın Fenerbahçe ' ye geldiği günden beri Arnautovic ' in gündeminde olduğu söylendi.Werder Bremen ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arnautovic ' in bonservis bedelinin yaklaşık olarak 15 milyon lira olduğu ifade edildi. 1989 doğumlu olan forvet oyuncusu, 1.92 cm boyu olmasına rağmen ayaklarına çok hakim. 2010 yılında Werder Bremen forması ile Arnautovic, 54 maçta 14 gol atma başarısını gösterdi.

14 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı