Fenerbahçe Transfer Haberleri-Listesi (Caner Erkin) 14 Temmuz 2014

Fenerbahçe Transfer Haberleri-Listesi (Caner Erkin) 14 Temmuz 2014 . Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Caner Erkin, düzenlenen törenle kendisini 5 yıl daha takımda tutacak sözleşmeyi imzaladı. Basın toplantısında konuşan Aziz Yıldırım, ' Caner, iyi bir fenerbahçelidir. Özellikle bu imzaya onun için katıldım. Kendisi fenerbahçe'nin değerini biliyor, bilmeye devam edecektir. Türk futboluna katkı sağlayacaktır ' dedi. Caner Erkin ise ' Burası benim ailem oldu. Elimden geleni her şekilde vermek istiyorum ' ifadelerini kullandı.
İmza Töreni Caner Erkin Fenerbahçe 


Daha sonra söz alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal soruları yanıtlarken ' Bir yabancı transferi yaptık. Diğer yabancı oyuncularımız ise ilerleyen günlerde takıma katılacaklar ' dedi. Sevilla, Chelsea ve Beşiktaş gibi önemli takımlarla hazırlık maçı yapacaklarını söyleyen Yanal şöyle devam etti:

' Şu anda kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe ortaya koyduğu performansla zaten şampiyonluğun önemli adayı olduğunu göstermişti. '

Kuyt'un Dünya Kupası'nda farklı pozisyonlarda oynadığını ve bu oyuncunun kalitesini bir kez daha sergilediğini dile getiren Ersun Yanal, Caner Erkin için de ' Caner'in Fenerbahçe'yle imzalayacağını ve bir yere gitmeyeceğini de biliyorduk. Caner'le birkaç konuşmayla sorun çözüldü. Fenerbahçe'deki performansı zaten ortadaydı. Yeni sezonda da bu performansını sürdürecektir ' dedi.

14 Temmuz 2014 Pazartesi günü yayınlandı