Fenerbahçe Sosa transferini bitirdi

Fenerbahçe sezon başında Beşiktaş'tan ayrılan Jose Sosa için yeniden düğmeye bastı.
Ertem Şener Fenerbahçe Beyaz Futbol Aziz Yıldırım 


10 numara arayışını sürdüren Trabzonspor'da oynayan Mehmet Ekici transferinden vazgeçen Fenerbahçe, Milano'ya çıkarma yaptı.

Beyaz Futbol ekibinin aldığı özel bilgilere göre Fenerbahçe, Sosa transferinde sona geldi.

YÜZDE 90 BİTTİ

Beyaz TV muhabiri Ertan Süzgün özel bir kaynaktan aldığı bilgileri şöyle aktardı;

Fenerbahçe'nin 10 numara arayışları devam ediyordu. son bir haftadır Fenerbahçe Sosa isminde yoğunlaştı. Bugün İtalyan siteleri son dakika olarak geçti 'Fenerbahçe Milan'ı ikna etti' diye. Aziz Yıldırım aldığım habere göre bir iki tane yöneticsini Milona'ya göndermiş. Jose Sosa'yı bitirmek için görevlendirmiş. Bana gelen net bilgi Fnerbahçe Sosa'yı yüzde 90 oranında bitirdi. Önümüzdeki iki üç gün içinde gelirse kimse şaşırmasın.

PERŞEMBE GÜNÜNE BİLET ALINDI

Beyaz Futbol modaretörü Ertem Şener'e gelen habere göre ise Fenerbahçe Sosa için perşembe günü saat 10.45'e bileti bile aldığı iddia edildi.
Ertem Şener Hakkında
İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır. Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programı sunmaktadır....
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
17 Ocak 2017 Salı günü yayınlandı