Fenerbahçe Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Marsilya Maçı Star TV Canlı Yayın izle... Fenerbahçe Marsilya maçı bu akşam saat 22:05'te. Fenerbahçe Marsilya maçı Star TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Marsilya maçı Stade Velodrome'de oynanacak. Fenerbahçe Marsilya maçını Martin Atkinson (İngiltere) yönetecek. Fenerbahçe Marsilya karşısında puan alması durumunda bir üst tura çıkmayı garantileyecek. Fenerbahçe Marsilya maçını BeyazGazete.Com'dan canlı izleyebilirsiniz...
Fransa Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Avrupa Ligi Fenerbahçe 


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan puan alarak, gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

Fransa'nın Marsilya şehrindeki Stade Velodrome'de bu akşam saat 22:05'te başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. Bu önemli karşılaşma Star TV'den canlı yayınlanacak.

Grubunda oynadığı ilk 4 maç sonunda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe 10 puanla lider durumda bulunuyor. Fransız temsilcisi Olympique Marsilya ise, 1 galibiyet ve 1 yenilgiyle beraber 2 beraberlik alarak topladığı 5 puanla 3. sırada yer aldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Olympique Marsilya'yla ilk maçta 2-2 berabere kalan sarı-lacivertli takım, Fransa'dan puan alması durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselmeyi garantileyecek. Fenerbahçe'de, sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

27 Yıllık Özlem!
1985'te Bordeaux'yu deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, daha sonra Fransız takımlarıyla oynadığı 10 karşılaşmada 3 puan sevinci yaşayamadı. Şimdi tek hedef 27 yıl sonra yeniden kazanmak ve gruptan çıkmayı garantilemek.

Muhtelem 11'ler


Marsilya: Mandanda, Nkoulou, Mendes, Morel, Diawara, Fanni, Cheyrou, Valbuena, Amalfitano, Kabore, Ayew

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Kuyt, Meireles, M.Topal, Baroni, Caner, Sow

Saat: 22.05

Yayın: Star TV

Hakem: Martin Atkinson (İngiltere)

C Grubu'nda ayrıca bu akşam 22:05'te Borussia Mönchengladbach-AEL Limassol maçı oynanacak.

PUAN DURUMU


UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda puan durumu şöyle:

Takımlar O G B M A Y P
----------------------------------------------------
1-Fenerbahçe 4 3 1 0 9 4 10
2-B. Mönchengladbach 4 1 2 1 6 6 5
3-O. Marsilya 4 1 2 1 9 7 5
4-AEL Limassol 4 0 1 3 1 8 1



22 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı