Düğünlerinde İdlib şehitlerini unutmadılar

Genç çiftin salona gelmesi
Şehit Saygı Duruşu Düğün Töreni Hain Saldırı Saldırı 

-Genç çiftin ellerinde Türk bayrağı ile
-Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okuması
-Damat ve Gelinle evinde röportaj

( ADANA )- Adanalı çift, düğün salonuna Türk bayrağı açarak girdi- Şehitler için saygı duruşunda bulundular, İstiklal Marşı okudular ADANA

- Adana’nın Kozan ilçesinde dünya evine giren Samet ve Duygu çifti düğün törenlerinde İdlib şehitlerini unutmadılar. Kent merkezinde bir düğün salonundaki düğün töreninde Samet - Duygu çifti, İdlib’te şehit düşen 34 askeri anmak için salona Türk bayrağı açarak girdi. Düğün töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Bir dakikalık saygı duruşuna genç çift, aileleri ve salonda bulunan tüm davetliler eşlik ettiler. İstiklal Marşının okunmasının ardından genç çift aile büyükleri ve davetliler ile düğün törenlerini gerçekleştirdiler. Genç çiftin Türk Bayrağı açıp şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okuyarak düğünlerine başlaması ise düğün törenine katılan davetlilerden büyük beğeni aldı. Zaman zaman salonda duygusal anlarda yaşandı. Damat Samet Yılmaz, “Düğün davetiyelerimiz dağıtılmıştı. Düğünümüzden bir gün önce İdlib şehrinde askerlerimize bu hain saldırı gerçekleşmişti. Düğünümüzü Mevlide çevirmek istedik ama zaman dardı. Bizimde aklımıza böyle bir fikir geldi. Düğünümüzde salona elimizde Türk Bayrağı ile geldik. Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızı okuyarak düğünümüze başladık. Ben askerliğimi yaptım yine çağırsınlar yine giderim.” dedi.
Gelin Duygu Yılmaz ise, “Düğünümüzde Türk Bayrağı açalım dedim. Samet’te o zaman saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızı da okuyalım dedi.
Çevremizden çok güzel tepkiler aldık. Gerekiyorsa bir ölüyorsak bin dirileceğiz ama yinede bayrağımızı dalgalandıracağız. Dualarımız askerlerimizle” diye kaydetti.

3 Mart 2020 Salı günü yayınlandı