Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Şampiyon Oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-off Final Serisi'nin 4. maçında Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenerek şampiyonu oldu.Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Galatasaray'ı 86-96 mağlup etti ve üst üste yedinci, toplamda onuncu kez şampiyon oldu yenerek seriyi 3-1 yaptı ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu olmayı başardı. Maçın ardından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda madalyalarını alan basketbolcular şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Abdi İpekçi Spor Salonu Abdi İpekçi Basketbol Galatasaray 


YASEMİN MERÇİL: ' SPORTİF BAŞARILARIMIZ DEVAM EDİYOR '

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Merçil, mutluluklarının kelimelerle ifade edilemeyeceğini söyledi. Yasemin Merçil, Fenerbahçe'nin son zamanlarda büyük zorluklar yaşadığını ama sportif başarılarına devam ettiğini dile getirdi.

GEORGİOS DİKAİOULAKOS: ' LİGİN EN İYİ TAKIMI BİZİZ '

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Teknik Direktörü Georgios Dikaiouloulakos, mutlu olduklarını ve ligin en iyi takımı olduklarını belirterek, ' Bunu burada Galatasaray'ı yenerek bir kez daha gösterdik ' dedi.

NEVRİYE VE ESMARAL: ' ÇOK MUTLUYUZ KUPAYI BAŞKANIMIZA HEDİYE EDİYORUZ '

Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı oyuncuları Nevriye Yılmaz ve Esmarel Tunçluer, çok mutlu olduklarını ifade etti. Nevriye Yılmaz ve Esmarel Tunçluer kulüp olarak zor bir dönem geçirdiklerini bu nedenle şampiyonluk kupasını başkanları Aziz Yıldırım'a hediye ettiklerini söylediler.
20 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı