Felipe Melo Penaltıyı Nasıl Kurtardığını Açıkladı

Galatasaray'ın Sanica Boru Elazığspor ile oynadığı karşılaşmada penaltı kurtarak maça damgasını vuran Felipe Melo, kurtardığı penaltının sırrını açıkladı.
Felipe Melo Taffarel Ronaldinho Elazığspor Galatasaray 


Galatasaray'ın Sanica Boru Elazığspor ile oynadığı karşılaşmada penaltı kurtarak maça damgasını vuran Felipe Melo, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

'Kaleye geçmesi' kararının nasıl alındığına ve o anlara değinen Melo, ' O anki kararı vermemin tek sebebi Allah. Bu şekilde bir sonuç geldi. O ana kadar maçı hak eden bir Galatasaray vardı. Sonunda da galibiyet geldi ' dedi.

' GÖZÜNE BAKTIM '

Elazığspor'da Göksu'nun Hangi köşeye atacağını nasıl tahmin ettiği sorusunu cevaplandıran Brezilyalı oyuncu, ' Son saniyeye kadar bekledim ve son saniyeye kadar gözüne baktım. Pek emin değildi. Kurtarışın sırrı hemen yatmamam ve beklemem ' şeklinde konuştu.

Bir mesaj gönderen orta saha oyuncusu, ' Taraftara teşekkür ederim. Sezona iyi başlamamıştım bana destek verdiler ve hep yanımda oldular. Bu kurtarış benim için büyük bir motivasyon oldu ' ifadelerini kullandı.

Kalenin arkasında bulunan Galatasaray kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in kurtarışta etkisi olup olmadığı hakkında konuşan Melo, ' Mükemmel bir kişilik. Önemli bir kariyer. Daha önce böyle kurtarışlar yapmıştı kendisi. Sadece penaltıda değil, faul pozisyonunda ve baraj kurmamda da yardımcı oldu. 10 tane net pozisyon yakaladık ama farkı açamadık. Allah bize galibiyeti nasip etti ' yorumunu yaptı.

Geçmişte de kaleye geçtiğini söyleyen Sambacı, ' Daha önce Racing Santander formasıyla kaleye geçmiştim. Ronaldinho atıyordu ' açıklamasını yaptı.

25 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı